KubraSS- Gamssee ne belirtisi bekliyorsun canım :) sakin ol düşünme öncelikle ben 8 sene önce oldum belirtiyi bırak adet sancilarimdan oluyordum daha çok erken hayırlı dualar et insLalah Rabbim hayırla gönlüne göre nasip etsin
baby3_ Gamssee bende tüp bebek oldum hiç belirti olmadı canım. Sen düşünmemeye çalış test günün olsun yaparsın. Kendini parçalasan bile rabbim biliyo çünkü sonucu
Gamssee baby3_ öyle tabi canım ama biandan da korkuyorum ya tutmazsa diye Rabbim damada isteyen herkesede nasip etsin
baby3_ Gamssee amin canım inşallah allahım isteyen herkese versin. Benim de 5. Olacak inşallah tutar diye dus ediyorum
Gamssee Homeless20 inşallah tutar canım benim elimde tüp bebek tedavisi gördü biliyorum aşılama içinde gittiğin zamanlarda tüp bebek tedavisi görenler var cidden çok zor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çabalarınımizi boşa çıkarmasin
Homeless20 Gamssee benim ilk denememde tuttu umarım ilk üç ayı da bitirdik mi bi sıkıntım kalmayacakmış. Bugün 1,5 aylık olduk kaldı 1,5 ayım bakalım canım umarım rabbim isteyen herkese verir. Psikolojisi çok zor valla.