Nunuy İştahım açıldıııııııı🙈.20. Haftadayım.kiloda almışım dr. Kızdı.3 BEYAZDAN UZAK duruyorum ama.canım sürekli birşeyler yemek istiyor.siz ara ve ana öğün saatleri gelene kadar neler yiyorsunuz?
Edizinannesii Nunuy asla durduramiyorum kendimi yemek veya ekmek değil abur cubur zararlı olan herşey 😂 doktordan öyle bi papara yedim ki hic sorma😂 19 haftaligim 4 buçuk kilo aldım 30 kilo alarak mi doguracaksin sen dedi 🤦♀️bide anne de şeker var gebelik şekeri riskim de var 🤷♀️ ama elimde değil eşim ekmek vermiyor artık bana canım biseyler istedikçe de meyve yiyorum 😂bakalım gelecek ay nolacak 😂
Twinksmom Nunuy 34 olduk artık gerçekten edemiyorum 12 kilo aldım daha kahvaltıdayken dondurma yemek istiyorum dondurma yerken başka bir şey 😂😂😂😂
Ahsend49 Ne buldum yiyom😂 ceviz fındık fıstık badem incir ilk üç ay günde 1 2 defa kesin yiyordum şuan onları hiç içim almıyor bazen fındık yiyorum şimdi 1 haftadır 23 haftaya girdik birde ilaç içtikten sonra kötü oluyorum zaten içim almayarak içiyorum ilaçları illaji bişiler yemek gerekiyor o ilacı bastırsın diye 😂
El_Ebruli Benimde öyle olmuştu bı ara iyi açıldı iştahım, sıcak havalar sağ olsun devamlı su içiyorum günlük 4 litre içmeye çalışıyorum e böyle olunca da iştah bir nebze olsun azalıyor. Mutlaka bol su iç canım, hem sağlık açısından hem iştah 🤣
El_Ebruli Nunuy canım Multivitaminler iştah açıyor 😅 bende kullanıyordum başta baktım olmicak bıraktım, gerekli vitaminleri gıdalardan almak zaten en temizi ve güvenilir. Fazla kilo hem anneye hem bebeğe zarar olduğu için kullanmamayı tercih ettim 😘 eğer illaki ihtiyacin yoksa yiyeceklerden al derim vitaminleri
Nunuy El_Ebruli neeeeeeee 🤔 bu hafta doktoruma söylücem benim suçum değil kilo almak senin suçun dicem 😬😬😬😬. teşekkür ederim 🥰
Gtr Birde ben kilo alabilsem iştahım tamamen kaçtı 3. Çocuğum Olacak Allah izin verirse fakat hiç iştahım yok bulantımda çok aşırı değil ama yiyemiyorum 😔
Gtr Nunuy hergün gece yatmadan önce mutlaka ya üzüm pekmezini yada dut pekmezini sulandırıp burnumu kapatıp zorla içip hemen yatmaya çalışıyorum bu aralar canım