ipeginannesi Kubra67 Miniksusam93mr Ayseeee45 nişan dediğiniz nasıl illaki kanlı mı olacak? Benim de dün gece peçeteye baya yoğun sarı krem bişeyler geldi sümük gibi akıntı mı nişan mı nası ayırt edebilirim bilemedim
Miniksusam93mr Canm benm de dün nisan geldi hala geliyo arada bide sancim cok oldu gece .hastanede misin simdi. Ben de gidecem ama hic hazrlamamstm cantami .37w3 olduk ama 1 yada 2hafta geriden geliyo bebekte korkuyrm .
Ayseeee45 Miniksusam93mr 34+5 nişanım geldi hiç bir belirti yoktu hastaneye geldım 3 cm acık var dedı ve sonuç yedı gubdur hastanedeyım geç kalma bır an once gıt bebek ultrosonda gerı haftada cıkıyosa bı sebebı vardır ıhmal etme
Kubra67 Miniksusam93mr 3 hafta geride olduğu zaman sknti oluyr 2 haftada bisey olmuyor için rahat olsun dün cikardilar sancilarim duzensiz oldugu icin 2 cm kadar acilma yapti evde bekliyrm simdi
Kubra67 Ayseeee45 cumartesi günü yatisimi yapti pazar geri cikardi evde bekliyorum simdi sancilarjm düzensiz 2 cm kadar acildi
Kubra67 ipeginannesi benimki kahverengiydi karsimdaki ebeye gösterdim o nisan dedi zaten cumartesi günüde 2 cm acilmam vardi acile gittigimde
Miniksusam93mr Kubra67 ben dogum yaptm canm 37w3 gunlktm sancim aşırı geldi zor yetiştik hastaneye darısı size insllah bekleyenlere. Erken geldigi icin baya küçük kuveze alindi
Ayseeee45 Miniksusam93mr rabnim hepımızın bebeklerını saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın bole beklemekte zor doktor hareketlerını takıp et dedı bana evde aklım hep orda sankı hareket etmıyo az hareket edıyo gıbı gelıyo hep cok streslı bı durum