Hep erken Doğum riskim vardı Salı günü tam 36 da nst de sancım çıktı doktor daha erken diye geciktirmek için serum ve ilaç verdi ama ise yaramamış ki Perşembe sabah 4 de suyum geldi duş alıp 1saat 10 dakika da hastaneye geçtik ben suyum baya geliyor depend kurtarıcı oldu gerçekten sonra giriş yaptık acilden açıklığım 2 cm sancılarım da var daha sonra tekrar kontrol sancılar baya var ama açıklık hala 2 cm en son saat sabah 11 gibi hafif bir suni sancı ile sancılarım düzenli ve şiddetli hala geldi ben her seferinde inliyorum tabi açıklık saat 12 de 3 cm olmuş en fazla doktor çocuk 3 kilo olsa normal Doğum olmazdı dedi ama 2500 ancak falan ama saat 14:00 da dayanamadım agrilara ve açıklık ilerlemiyordu eşim de halimi görünce sezeryana alın dedi ben de kabul ettim dayanamıyorum gerçekten sonra hemen sonda takıldı hiç hissetmedim o sancılardan dolayı ameliyathane de 2 tane belden iğne vurdular sonra hissediyor Muş’un diye sordular doktor kesiyor ve acıyordu ben de evet deyince sanırım serumdan verdiler ilacı hatırlamıyorum gerisini uyandığımda oda da idim kızım 2400 gr doğmuş ve babasına vermişlerdi o kadar minnakkki ama çok sukur sağlıklı 🤲🏻 Yenidoğan kıyafetler hep büyük geliyor maalesef 🤦🏼♀️ Sezeryan sonrası dikisde yanma acayip oluyor kendiniz kalkamıyor yatamıyorsunuz zor bir süreç benim 4 gün oldu ayaklarım davul gibi sis kendim hareket edemiyorum insallah bu süreç de sağlıkla geçer de kızımla rahat rahat ilgilenirim hemen toparlanır dualarinizi bekliyorum 🤲🏻