vrndozlem Nesslihan hiç sorma benimde sinirim bozuluyor keşke uyuyabilsekkk en azından unuturduk bu dertleri sıkıntıları hissetmezdik belki😭
Nesslihan vrndozlem Allah yardımcımız olsun. Sağsalim yavrularımıza kavuşurssak bunları da unuturuz elbet 💕🤲
vrndozlem 1994ozg 🤣 bir ayrı güldüm gülsek mi ağlasak mı bilemedim halimize eşler mışıl mışıl uyuyor biz çekrken bu dertleri☺️
1994ozg vrndozlem ya inan ki adamın yanından bile geçmiyo sinekler sırf beni ısırıyolar eşimde diyo pürüzsüz vucudun varken bana mı gelcekti işini biliyo hayvan 😂😂 kaçtı bütün uykum kendisinde pireler uçuşuyo asla uyanmaz hiçbişeye 😅
Bktbll vrndozlem aynen öle sağ bacagımın agrısı beni benden alıyor artık saatte kaç oldu uyku muyku yok 😒
Nur_nur06 Bktbll bende de huzursuz bacak sendromu denen şeyden var galiba sağ bacağım kendinden geçiypr asla uyuyamıyorum sinirlerim bozuldu 🥵
Bktbll 1994ozg hiç duymamıstım canım cok saol deniyim napim yatıyorum soğuk su tutuyorum kalkıyorum yok banamısın demiyor ağrı 😒
Bktbll Nur_nur06 aynen benimde bide hep sağ bacak anlamadım gitti ne zaman uyucaz ne zaman kalkıcaz biz😭😭
Nur_nur06 Bktbll aynen canım benimde Sağ bacak sıcak yada soguk kompees iyi geliyor diyorlar her gün koyuyorum ama nafile evin içini turluyorum. Artık uyumak istiyorum ya aglıcamm 😭
Bktbll 1994ozg bende bakim o zaman gerci doğuma son 30 gün kaldı ama olsun 30 gün ağrı cekmem hiç olmassa
1994ozg Bktbll aynen zaten sonrasında da illaki olur bide ağrıyan her yere sürülüyo valla sürekli biyerlerime sürüp duruyorum bazrn sadece ferahlamak için sürüyorum yatağımın başucunda🤣
Bktbll 1994ozg 😂 benimde baş ucumda vazalin var biride vazalin sür yumuşasın demişti ama yok geçmiyor vazalinle falan