Merhaba kızlar çok şükür bende doğum yaptım sağlıklı şekilde dünyaya geldi minik kızım 39.haftada zorunlu sezaryan oldum bel fıtığım vardı korkuyodum sezaryandan ama çokda strese girmemek lazımmış kimsenin dediğinede bakmamak lazım.Belden uyuşturdular kendimi başta stresten kastım o yüzden 3.denemede uyuştu başlandı doğuma 10 dakika sonra kızımın sesi geldi doğdu o aşamalar kolay ağrı yok sonrasında ameliyat yerinde ağrı oluyo tabi ama ondada dikkatli olmak lazım bolbol yürümek ve su içmek lazım korkanlar için söylüyorum ben yaptıysam herkes yapar benim canım biraz tatlıdır acıya çok dayanamam çünkü😄sonraki aşamada dikkat etmek gerekiyo bolbol yürümek lazım ben ilk gün yürüdüm 2.gün kızım çok ağlıyodu durmadı diye yürüyemedim ondan ayaklarımda bacaklarımda çok şişlik oldu bugün 10 gün oldu doğum yapalı daha yeni indi şişlerim ayakta olmaya çalışıyorum bolbol su içmek lazım çok faydası var benden size tavsiye sütünüzün de olması için su içmek şart.Ben meleğime kavuştum çok şükür Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin doğum yapacaklarada kolaylık versin İnşallah 😊