yigitalpinannesi40 Sema_tmur Böyle tam nasıl tarif etsem elimi karnıma koysam da koymasam da pıt pıt minik minik iç gıdıklayıcı birseyler oluyor hissediyorum 😊Bazen kalp atışı gibi ritimler oluyor içimde
Sema_tmur yigitalpinannesi40 benimde öyle oluyo 😍rabbim sağlıkla kucağımıza almayı basşp etsin inşallah 🙏
yigitalpinannesi40 deniztekin Böyle tarifsiz birsey oluyor bazen pıt pıt diye minik harekerlilik hissediyorum bazen aynı kalp ritmine benzeyen şeyler oluyor ☺️
Poyraz_04 Sema_tmur haftaya girdim. Daha şimdi dışarıdan bakılınca hamile gibi görünüyorum öncesinde kime hamileyim desem inanmıyorlardı 😂
Mammimammi Sema_tmur 😀😀 evet yırtık sarkma hiçbiri olmadı. Keşke olsaydı da karnımı gere gere gezseydim. 3. Yü planlı yapıp 30 hafta civarlarını yaz ortasına denk getirecektim. Hevesimi alacaktım oda kısmet olmadı. Plansız 3. Yolda. Ocak da doğacak buda 😀😀😀
Ecesuben Mammimammi ikincide karın daha çabuk çıkıyo diyorlar doğru mu:) bende ikinciye hamileyim ilkinde çok geç çıkmıştı karnım ondan soruyorum:))
531esglm 20 den sonea belli olmaya başladı. Belli olmak dediysem de öyle hop diye göbek çıkmadı😅 minik böyle yemeği fazla kaçırmışım gibi bir göbekcik vardı 20 haftada. Şimdi 30 olduk iyice basketbol topu oldu🙈🤗😅😅
Eemmyy Sema_tmur 18 haftalık olduk hâlâ büyümedi karnım. Ben 6-7.aydan sonra büyümesini istiyordum zaten hep. Erkenden büyüdüğünde istediğimi giyinemem hareketlerim kısıtlı olur diye… Çok şükür istediğim gibi ilerliyor şimdilik🙏☺️☺️