Boncukk-5 Kızlar kadın doğuma gidilir değil mi ? Bide randevumu anca 14.50 ye alabildim 😕 ne yapacagım ben
HilalG Boncukk-5 kendi doktorunuza gidiyorsunuz o yönlendiriyor zaten ama baya saat geç olmuş belli bi süre aç durmanız lazım doktorunuza sorma imkanımız yok mu hiç ?
elfyldrm Boncukk-5 zaten kadın doğum uzmanı yönlendirme yapıyor şeker yüklemesinde. Farklı doktora gitmiyorsunuz
Mervee35 Boncukk-5 valla ben sağlık ocağında yaptırmıştı canım şeker yükleme testimi. Sonucumu doktoruma göstermiştim.sor istersen sağlık ocağına yapıyo mu diye. Uğraşma Bi daha hastanelerde
Zuhraa Boncukk-5 kendi doktorun ertesi gün yaptır diyecektir zaten canım onlar kayıt yapıyor sabah 8.30 da aç karnına gidiyorsun gece 12 den sonra birşey yemiyorsun
Emineerd Boncukk-5 ayyyy o saate kadar ac durulmaz canım kan verip glikozu içip bir saatte öyle bekleyeceksin
Boncukk-5 Emineerd kaç kere daha kan alacaklar glikoz içtikten sonra 11.50 ye çevirebildik gün attı bayağı ama yine de olsun
Emineerd Boncukk-5 normalde içtikten bir saat sonra tekrar kan veriyorsun benim de randevum 11.20 deydi ben çok zorlandım ikiye kadar aç kaldım tansiyonum falan düştü
Boncukk-5 Emineerd anladım canım benim de düşer büyük ihtimalle 😔 birdahaki şansımı deneyeceğim çok dolu maalesef randevu sistemi olunca zorunlulugu olmayan herkes hastanede maşallah virüs mirüs dinleyen yok hamile olmasak h gitmeyeceğiz ama mecbur işte