Sinemarslannnn Kızlar ailemde benimle birlikte 4 hamile var hepimiZin doktorları da Farklı ve hepsi şu Türk kahvesi için Farklı öğütler veriyor bir de şu bebeğin kalp atışını dinlemek sıkıntı olurmuş diğer bir doktor öyle demiş sizlerin de fikrini alabilir miyim
minikcasper Sinemarslannnn benim doktorumda 1 fincan türk kahvesine içebilirsin dedi. Herşeyin fazlası zarar sonuçta.
Ozdmrkbraa Sinemarslannnn benim doktorum da 1 fincana izin verdi günlük nescafe yasak ha çok içmek istersen ayda yılda bir kahvesi az sütle yapıp içebilirsin dedi
Homeless20 Sinemarslannnn düşük tehlikesi olanlara pek önerilmiyor türk kahvesi Düşüğü tetikliyormuş. Ben tüp bebek oldum düşük tehlikem var ama doktorum abartmadığım sürece haftada 2-3 kere içebilirsin dedi
ElifOncul Benim doktorum gunde 1 fincan Turk kahvesi veya filtre kahveye izin veriyor.. Nescafe vs gibi granul kahveler yasak
Busrakolas10 Benim doktorum da günlük 1 fincan Türk kahvesi olabilir demişti ve biz kalp atışlarını çok sayılı dinledik o da benim zorlamamla zararlı olabiliyormuş
gokcecan Sinemarslannnn dr ilk aylarda önermedi. Sonra bişi demedi. İlk haftalarda bi sürü çay çeşid faln söyledi içme diye zaten. İlk 3ay herşeye dikkt etmek lazım. Sonra herşey dozunda..
Gonul-82 Ben ilk ay içmedim çok canım çekerse kafeinsiz içtim . Daha sonra günde bir bardak filtre kahve içtim . Günde bir taneye izin veriyor doktor