Meltem95 HilalG tahlilde eksiklikmi cikmisti? Benim kalcaya kotu kramplar giriyor yurumez oldum acaba bende kullansam gecermi
Burcuruya Bvzzz bende magvital kullanıyorum şuan ama mide sorunum var ekşi tadı var içemiyorum midemi ağrıtıyor hemen iki gündür içemedim şuan kasıklarım da kasılıyor gülünce falan pazartesi randevum var değiştirmesini söylicem 😔
Halimekinali123 Meltem95 bende aynisiyim cnm efemarg vermisti bana doktor hatta topalliyodum onu ictim bir kac sefer etki etmisti midemin bulantisindan devam edemedim yine basladi agrisi
HilalG Meltem95 Yok kuzum koluma bacağıma kramp giriyor da onu söyledim hatta mesajla o ilaçı söyledi
Poyraz_04 Meltem95 Magnorm kullanıyorum. Kullanmayı bırakınca bütün kemiklerim acıyor yürüyemiyorum o derece. Mucizevi bir ilaç resmen.
HafsaRumeysa HilalG ben begenmedim rengi portakal suyu gibi bugun icerken az daha kusacaktim bardakta 1 parmak kadr kaldi dayanamadim döktum belki seven vardr tadini 😊🤷🏻♀️
Gonul-82 Magnezyum un citrat formunu içmelisiniz mutlaka . Solgarın magnezyum citratını içiyorum ben . Başka markaların citrat formuda daha uygun fiyatlı . Mucize gibi ben ağlayarak aradım doktorumu içtiğim gibi geçti ağrılarım
Merdgn Meltem95 magnezyum diasporal kullanıyorum ben kimyasal en az onda demişti doktorum verirken ama SGK karşılamıyor 😔