Kızlar ben 4 gün önce doğum yaptım ve bütün çabalarıma rağmen çatı darlığından sezeryana alındım tek istediğim normal doğum du ama nasip olmadı bı kaç arkadaşın yazdıklarını okudum inanamadim insanları doğumla alakalı ne kadar korkutuyorlar bu anı unutuyorum doğumda bu anı hatırladıkça ağlıyorum diye bitek sezeryanla doğum yapan siz değilsiniz evet hiç birşey kolay değil ama bu kadar abartıp insanlari korkutmayin sezeryandan sonra karnıma bastırıp kanamama baktılar doğumdan önce sonda takıldı sezeryanla alakalı herseyi yaşadım ama abartılacak bişey yokkk bitek kum torbası biraz zorladi beni onu karnımın üstünden aldıktan sonra öyle rahatladım ki kalktım yürüdüm bebeğimle ilgilendim öyle abartılacak ağrılarım da olmadi şimdi bebeğimi gördükçe içim eriyor öyle bı sevgi ki herşeyin üstünde ufak tefek ağrılar tabiki olucak ama Allah yardım eder sakın korkmayın olumsuz doğumla alakalı yazanlarda bı zahmet artık insanları korkutmayin ablalarim normal doğum yaptı aynı gün hiç birşey yokmuş gibi kalktı ev işlerini bile yaptı ! Rabbim hepimize güzel doğumlar nasip etsin inşallah