Annemmmm Merhaba bayanlar 10 haftalık hamileyim ve ağzımda sürekli fazla tükürük oluşuyor tabi yutmak zorunda kalıyorum bu da var olan mide bulantılarımı arttırıyor böyle bir şikayeti olan ve önerisi olan var mı cevaplarınızı bekliyorum 😊
Belos92 Bende 8 haftalık hamileyim benimde aynı sorun var sabahları tükürükler yüzünden daha da çok miğdem bulanıp istifra ediyorum 🤢 İnşallah kısa zamanda geçer sağlıklı rahat bir hamilelik geçiririz 🤰
Annemmmm Belos92 Sağolun kızlar bazen öyle bi oluyor ki diyorum hiç geçmicek bu sıkıntılar herhalde ama inşallah geçicek ve rahat bi hamilelik geçircez☺
Banu Annemmmm geçer inşallah canım bulantılar yüzünden yutkunmadığımız için tükürük birikiyor ve gebelik hormonları sebeb gösteriliyor bulantılar bitince inşallah onlarda bitecek ben 13+4 deyim geçmedi hala 🤢üzerine birde grip 🤧 Oğluşum iyi olsun yeter
Annemmmm Banu Banu Ben de öyle bulantılar tükürük ağızda acı bir tat üstüne de grip derken zaman geçiyor😊 yapıcak bişi yok sabretmekten başka bugünümüze şükür 🙏🏻
Banu Annemmmm aynen canım gene daha yeni kustum bende panik atam var boğuluyorum sanıyorum annem gil olmasa dayanamazdım
Annemmmm Banu aman kendini kasma kusucaz nasılsa kaçarı yok bunun 😊kus rahatla ben de öyle yapıyorum doktorumun söylediği gibi dokuz kere kusuyosam on kere yiyorum
Banu Annemmmm 🤣🤣 bu çok iyiyd canım doğru diyorsun ama ben maalesef zorlayarak yiyorum ve gitmiyor çok fazla inşallah senin gibi pozitif olurum bende sen beni güldürdün Allah’da seni güldürsün