1prensesgeliyor Bas ağrısı cekiyorsan kesin erkek bebektir cinsiyeti diyorlar. Sizce alakasi varmi. Yada dogruluk payi? Tutan varmi
1prensesgeliyor Dmldgn ben böyle agri görmedim 3. Hamileligim simdi eczaneden parol aldim günde 3 taneyi gecmemek sarti ilr kullan dedi eczaci. Baska geçirecek yöntemler varmi
1prensesgeliyor Dmldgn inşallah kızım olur çünkü diger 2 oglumun hamileliginden farkli. Onlarda baş ağrısı yaşamamıştım. Hatta normal zamanda bile agrimazdi başım.
Dmldgn 1prensesgeliyor ben nane yağıyla şakaklarıma masaj yapıyodum ve karanlık odada uyumaya calısıyodum uyku bandıyla. Bir de magnezyum vermişti doktorum o rahatlatıyodu
yigitalpinannesi40 1prensesgeliyor Baş ağrısıyla cinsiyetin alakası yok bence ya sinüzittir ya migren 😁
1prensesgeliyor yigitalpinannesi40 ikiside yok bende. Hatta tansiyon yüksekligide cikmadi. Bütün tahlillerim yapıldı
Ehnr 1prensesgeliyor 16 17 haftaliktim henüz cinsiyet belli değildi kıza benziyor demişti doktorum 1 hafta abartmıyorum kafamda soğuk bezlerle gezdim ağrıdan o derece ağrıdı ama ilk defa şimdi okuyorum burada baş ağrısının erkek bebek olduğunu Bilmiyorum tesadüf mü ama erkek bebeğe hamileyim 🤷
irva 1prensesgeliyor Benim erkek çok da baş ağrım oldu ama alakası olduğunu sanmıyorum.Kızı olan arkadaşlarım da baş ağrısı yaşadı.
Ebrugur2019 1prensesgeliyor canım ilk kez böyle bir şey duydum ama inş doğrudur 🥰🥰🥰 ikinci evladıma hamileyim ilk evladım kızdı hiç basım ağrımazdı şimdi ki evladım için doktorum yüzde 90 erkek ama 1 ay sonra net söylerim demişti bu hafta sonu artık kesin öyle rabbim gönlümüze göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
Cnmltm Bence yok ilk oglum oldu simdi de kızım olacak ilk zamanlar cok siddetli vas agrıları yasadm ilac bile fayda etmez bu agrıya
bebegim_28 1prensesgeliyor 1 1.5 ay kadar baş ağrısı çektim çok fena ama kızım olucak inşallah 😊 yengem tık demedi baş ağrısı yoktu 1 2 defa ancak oğlu oldu bu durum anne ile alakalı bence annenin bünyesi 😐
MucizeBirKalp hic alakası yok bence kişiye ozel bir durum. Bende cok cekiyorum suan bile agriyo hatta migren gibi mideme de vuruyor ilac kullanmıyorum yatıyorum sadece ozellikle karanlıkta yatınca rahatlıyorum
Sevcandumaan 1prensesgeliyor alakası gerçekten var mı bilmiyorum ama Benim aşırı başım ağrıyordu geçmiyordu 2 gün ve oğlum olcak inşallah