SilaTR [url=https://hizliresim.com/rHLJ5D][img]https://i.hizliresim.com/rHLJ5D.jpg[/img][/url] Testi aldığım yer bol bol havuç yersen çatlamasına yardımcı olur dedi bu sekilde olan var mi?
Bahar2622 SilaTR belki iki kere yumurtlamışsındır 🤔 tabi benimkisi sadece tahmin canım başıma gelmedi
iremgun SilaTR canım sen acaba geçen ay üstüne mi gördün ya sen bir gebelik testi yapsana bugün ilk idrarla😊🤗🙏🙏🙏🙏
fatosd84 SilaTR Canım belki senin yumurtalarda çatlama olmuyordur bunun için doktora git onlar sana çatlatma iğnesiyle olacağını söylerler belki bi araştır testlere devam et bakalım aynı mı olacak
SilaTR Gunes879 yok canım sanmıyorum çünkü ben adetim biter bitmez başladım onun için önce yumurtlamayı görmem gerekir ☹
Gunes879 SilaTR Ben de aynı şekilde regli bitince kullanmaya başladım zaten doğrusu da o çünkü gün kaçırmamak lazım ama anlamadığım bir şekilde testte yumurtlama 9 gün sürdü takip eden arkadaş gebelik testi yapmamı tavsiye etti ve pozitif çıktı
SilaTR Bahar2622 ilk koyu çıktığı gun yumurtlama dedik ama 4 gündür sürüyor çatlamadı iki kere olsa arası olması lazım sanırım
sabr_sukur_dua SilaTR canim benimde 3 gundur yumurtlma seninki gibi bugun catlamasini umit ediyorum 😂😂
SilaTR Gunes879 çok enteresan ya yumurtlaman ne ara oldu ki o zaman öncesinde olduysa nasil regl oldun kafam karıştı 😊
sabr_sukur_dua Gunes879 Yumurtlama ve catlama gordukten 9 gun sonra mi gebelik gozuktu acaba bana 15 gunde ancak gozukur dediler
iremgun SilaTR ay dedim acaba o aklıma gelmişti ama olsun bugün ovulasyon testini bir daha yaparsın konuşuruz yine
Rehile SilaTR aynn benmde 11 gün cıkmıştı ilk ama beklemiyodum hatta 3 gün catlamadı bide değerlendirmemiştim 😊 Kıxlar yao deyince yaptm süpriz oldu banada Sonra 2günde bi tekrarladm adet günümde kop koyu olmuştu
Rehile SilaTR Ama uzun süren catlama qaliba İyi oluyo tutma şansı 😊 Benm 22 ilk pikti 22ilişkim oldu bidahada olmadl 25 catladı Ve tutmuş 5+4 haftalık olduk 3ay denemem ovuyla ilk ayda kimyasal olmuştu kndada yine 2gün sürmüştü catlama