irva nazliiii Kokoreçi yedim valla canım çekmişti.Midye için zararlı deniyor.Ama ondan da 2 tane yemiştim fazla yemedim.😀
Merbe61 nazliiii evet sakıncalı ama ben hamılelıgım boyunca Bir kac kez yedım kokoreç sakatat oldugundan önerılmıyor midyenın ıcındede civa var bebege zarar verıyor cok yemedıgın surece Bir kez yesen bisey olmaz bence
Gulsah7171 nazliiii daha dün doktorum kokoreç ve midye yasak dedi 2. Hamileliğim benim dün öğrendim ama Bi önceki gün kokoreç ve şırdan yedim 😂😂
Defnelokusu Bende burada bekliyim ikisine de bayılıyorum 😄 ama arkadaşım kokoreç yemişti bir zararı olmamıştı
Ozdmrkbraa irva kokoreçi benim de canım istiyor ama emin olamadığımdan zararı olur korkusuyla yiyemiyordum o zaman bende yesem bi kereden bişey olmazdır 🤭
Star25 Evet midye civa içerdiği için bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkiliyor. Kokoreç de zararlı pis olduğu için sanırım. Güvendiğiniz bir yer varsa çok canınız istiyorsa da az yemenizi tavsiye ederim
DerinAy Midye kesin yasak😔 Şuan yrmek için ruhumu satarım ama yemiyorum. Kokoreç çok çok iyi pişmiş olmalı, riskli yani🙄🙄
Buselensi nazliiii kokoreç temiz yapıldıgından ve iyi piştiğinden emin oluman yerden yenılirse sıkıntı yok ama midyede civa oldugu için zararlıymış bebeğe cok aşerirseniz bi kaç tame yiyin ben oyle yaptım asırı severdım ama en falza 6 7 tane yemısımdır sımdıye kadar
bburcu nazliiii kokoreç yemiştim bir kere ama iyi pişmesi ve temiz bir yer olması lazım. Yine de doktora danışın 🥰
Tatlisannedilekk nazliiii kokoreç 1kez yedim çok cnm istemişti nefsim körlensin diye Allaha şükür bir sıkıntım olmadı ama midye zararlı diye biliyorum içindeki civadan dolayı