Asel12 Azracan tabi canım insanin desteğe ihtiyacı oluyor bende sırf eşim girebilsin diye özelde doğum yaptım ama kabul etmediler işte
ikizannesi2985 ElifOncul acıbademlerin bazıları hala alıyor. Pandemiden dolayı belki diğer acıbademler almıyordur
RuzgarsMommy Sezeryan a almıyorlar eşimi özel hastane dahi olsa ameliyat sayılıyor diye..normal olursa.girebiliyor
TAkilicci Azracan normalde alıyorlar. Sezaryen da virüs olmamada almıyorlar tabi hastaneden hastaneye değişir
Azracan _mucizem_ ay ben seni hep yorumlarda görüyordum doğum yaptınızmı😍Allah analı babalı büyütsün inşallah canım ne güzel ya almışlar eşini korkuyorum eyer almasalar genel Sezeryan istiyecem
_mucizem_ Azracan yaptım canım binlerce kez şükürler olsun 🤲☺️ Bence genel kesinlikle tercih etme yavrunun ilk halini gör tarifsiz bi duygu korkulacak hiç bi şey yok emin ol ☺️ Ama inşallah eşini alırlar içeri ☺️
Azracan _mucizem_ maşallah canım ya bana diyorlar ki bel ağrın olur baş ağrısı çekersin beni öyle çok korkuttular öyle bir şey var mı canım🌹
Merveee07 Azracan virüsle alakası yok virüs yokkende sezeryana eşiniz alınamaz normal doğuma esiniz alınabilir sadece sezeryan amaliyat sonuçta bir operasyon