denizsn Aylemmm baştan beri riskli bir gebeliğim vardı arayı max 3hafta açtık onun dışında gün aşırı gittiğim bile oluyor🥺
vrndozlem Şimdiye kadar hep ayda 1 kere gittim şuanda 35.haftadayım 10 güne bir kontrolüm olcak bundan sonra çünkü bebeğimin amniyon sıvısı fazlaymış🙊
Cansucasalin Plump27 canım normal de 3 lü tarama testi yapılır bu haftada ama doktorum istemedi AFP MOM testi varmış onu yaptıracağım inşAllah🤲🏻😌
Meflug Aylemmm doktor demiyor mu şu zaman gel diye? Normalde sıkıntınız yoksa test haftalarına göre ayarlayıp 3 4 haftada bir çağırıyorlar.
Aylemmm Meflug ya normalde doktorum diyordu. Ilk haftalar cok agrim vsrdi kasik agrisi. Iste ilk gittik kese varmi diye sonra hafta kese olusmustu. Sonraki hafta kalp atisi icin cagirdi. Bir sonraki haftada ben bir darbe aldim karnima ben gittim. Iste doktor bu siklikla cagiriyodu ilk basta. Sonra bi kadin doktora gitmeye basladim. Bana gel git falan demiyodu hic. Bende para veriyorum kontrol zamani içinde gideyim dedim. 10 günluk kontrol suresi var özelde. Sonra onu da degistirdim cunku kadin hic ilgilenmiyordu. Bir tane erkek doktora gitmeye basladim. O da bir ay sonra cagirdi. Bende bilmedigim icin haftada bir heralde kontrol diyip gidip durdum
Esraugur2310 Aylemmm Bu kadar sık ultrasona girmek iyi değil ben ayda 1 gidiyorum basindan beri 21 haftalik olduk
Mihre 6 haftalıkken gittim peşine 13 hafta ve doktorum 2 ay sonra çağırdı tekrar😁 ultrason iyi bir şey değil zaten,eğer problem yoksa ayda 1, 2 ayda bir olur.Yurtdışında hamilelik boyunca 1-2 kez giriliyormuş.
Cerenn06 Aylemmm Ayda bir gidiyorum ilk başlarda bende öyle hissediyordum sabırsızlanıyordum ama 20. Haftadan sonra hareketlerini hissettiğimden beri çok rahatım sabredebiliyorum :)
MYstryy Aylemmm normalde ilk gebeligimde sorunum yoktu ayda bir cagirdi doktorum baska sebeplerden dolayi kaybettk bebegimizi bu gebeligimde riskli olarak adlandirildigmdan 2 haftada bir gidicem nasipse bende 8 haftaligim .
Pelin55 Aylemmm 32. Haftaya kadar ayda bir gidiyirdum 32 den sonra 2 haftada bir olacak bide sorun olmadikca cok sik gitmeyin 11 yada 12. Haftada sizi zaten ikili test icin cagiracaktir
Caglab Aylemmm 12.haftaya kadar 2 haftada 1 gittim. Artik ayda 1 gidiyorum. Hatta 5 haftada 1 bile olabiliyor. Doktorum yapılacak test varsa ona göre ayarlıyor. Ayrıca internette arastirirsaniz ultrasonun zararli olmadığını okuyabilirsiniz.
Aylemmm Caglab bende öyle okumuştum hicbir zarari yokmus. Sonucta dusuk frekansli ses. Lazer degil,ışın degil. Şuana kadar hic bir yan etkisi falana da rastlanmamis ama herkez zararlı deyince korktum😬
Caglab Aylemmm Ben 31 yaşımdayım. Doğduğum zamanlar ultrason teni gelmiş annemler korkmuş girmemiş ultrasona o zaman bebeğe zarar verir demisler. Kac yıl geçmiş üzerinden 😁 Biraz yenilenmek gerek Surekli girmeye tabiki gerek yok. Ama bebeğinize zarar vereceğini düşünmeyin. Zarar verecek olsa kullanılmaz zaten.
Bahriye06 Aylemmm ayda bir kere kontrole gidiyorum devlet hastanesine arada özele gidiyorum, hareketlerini hissetmezsem hemen acile gidiyorum 😊
Bahadrprvn Aylemmm ayda 1 kere feln canm şuan 30+5 im doktorm 34 de gel dedi ama gtmiycm yani ortalk kötü bebegmn drumuda gayt ıyi harektlernide hisstym hanı oyzden 36 ,37 arasi feln gdecm nst ye baglanrm zatn snra gunum kalmiyo