Susaminannesiii 61Aysen hayır yok uyusmazlık rahat olum. yalnızca anne negatif baba pozitfken oluyor.
Edae 7 haftalık hamileyim kalp atışını duymaya gittik ama doktorumuz toksoplazma, idrar kültürü kızamıkçık dahil bir sürü teste verdi 700 TL tutuyor sizler de yaptırdınız mı hepsini? 200 küsür de muayene ücreti var
rahsan Edae ben de ilk gittiğimde hepsini istedi kan grubumu biliyordum sordu ve söyledim onu bile istemiş tahlil sonucu çıktığında gördüm . Maalesef ki özel hastaneler para sömürücü olmuş. İlk tahliller diye olsun dedik ama öyle maliyetli tahliller isterlerse devlette veya aile hekiminde yapılabilen tahlillerse orada yaptırmak daha mantıklı
61Aysen Edae bendende istedi ama bn devlette yaptirdigm icn hepsi bedava 2 hastanedede soncta ayni tahliller yapiliyo 700 tl gereksiz bi masraf bnce devlette yaptir ozeller hep para tuzaği zaten
Edae Ben de dahiliye doktoruna ulaşmaya çalışıyorum tamamlayıcı sağlık sigortam var dahiliye doktorunun yaptırabileceği tahliller ücret ödemiyoruz. 2 hafta önce sağlık ocağında aile hekimimiz hepsini yaptırdı onları gösterdiğim halde o tahlilleri bile istemiş. Dediğiniz gibi sömürüyorlar insanları
balyanakoglum HappyMom evet yaptırdım yaptırmaz olaydım 😒 cmv pozitif çıktı içimize bir kurt attılar öğrendiğimiz günden beri hayatımız zehir. 18. Haftada amniosentez olacağım bu yüzden
muhendisanne1 icegul ben21+6 da gittim canım ayrıntılı ultrasona. Çok erken gitme21 22 iyi çünkü organları yüzü daha oturmuş oluyor güzel karelerde yakalarlar 😇
icegul muhendisanne1 devletten sıra almak için aradım geçen, 20+0 a denk gelecek güne randevu verdi malesef 🙄
muhendisanne1 Habibe02 yok canım yaptırmadım sadece kendi değerlerime baktırdım kan testi falan . Demir d vitamini idrar testi onlara bakıldı ara ara da kontrol ediyordoktorum şimdiye kadar 2 kez yaptırdım