Sumeyraaa 8+5 günlük hamileyim kusmuyorum ara ara öğürmelerim oluyor sadece 1 defa kustum sabahları çok fazla öğürmem oluyor ama miğdem boş olduğu için onda da bişey olmuyor şuan 2 kilo aldım 48 kilo ile hamile kaldım şuan iki aylık hamileyim ve 50 kiloyum normal mi değil mi ???
Aylin01 Sumeyraaa bence kilon iyi mesela ben 55 kilo ile hamile kaldım 4. haftada hasta olamadım falan onun şişliği vardı 59 çıkıyordu hep kilom şimdi 9. haftaya girdim geri kiloma düştüm çok midem bulanıyor benimde kusmuyorum ama bişey de yiyemiyorum
Sumeyraaa Aylin01 bu kadar erken kilo alıcağımı düşünmüyordum gerçi kusanlar bi bakıma şanslı kilo veriyorlarmış ilk üç ayda ama bizim gibi kusmayanlar kilo alabiliyorlarmış iki ayda iki kilo garibime gitti açıkcası 🙈
Tugceeee 13haftalığım 1kilo aldım. Normalde pek yemek yemezdim iştahsızdım, şu an iştahım inanılmaz açık nasıl 1 kilo aldıgıma şaşırıyorum😄 3-4 almam gerekirdi. tek dikkat ettiğim ekmek pilav makarna yememeye çalışıyorum Ve 3tl su iç mutlaka
Aylin01 Sumeyraaa benim sadece azıcık göbeğim çıktı 🤗 iç karnım dar olduğu için normalmiş sadece göbek var zaten azıcık baldır da var 😁 iştah desen midem bulanmadığı zaman herşeyi yiyorum midem bulanınca gözüm bişey görmek istemiyor 😁
Sumeyraaa Aylin01 benim de göbeğim çıktı normalde hiç olmadığı için dikkatini de çekiyor hatta eşimin
Aylin01 Sumeyraaa ben göbeğimin çıktığını dün tişört denerken anladım 😁 bedenim olan tişörtü giydim ve bi göbek çıktı ordan şaştım kaldım 🤗 hayır normal kilodayım nerden kilo verdim de göbeğe gitti o kilo 😁
Diaoz 19+3 hala bulantı ve kusma devam ediyor 😭Keşke 100 kilo olsaydım bulantım olmasaydı😔63 le hamile kaldım şuan 61.. 57 kiloya kada düşmüştüm
Aysenurtsr 44 kilo ile hamile kaldim, ilk 3 ay kusmama ragmen kilo kaybetmedim allaha sukurler olsun🙂 en son 2 hafta once 50 kilo idim, 22 haftaligim,6 kilo aldim, ama almisimdir yine 🙂