DiMe Kızlar 33+4 haftalığım doktor bebeğin kilosu 1800 gram dedi son haftalarda kilo alırmıyım bu haftalarda kilosu az değilmi sizce
Svcnvebebegi DiMe benim 31 haftalıkken o kiloda idi kızım. Ama her bebeğin bünyesi farklı yani. Bazen istediğin kadar dikkat etsende bebek alacağı kadarını aliyor. Bence çok az degil kilosu. Doktor birşey demediyse. Yemene içmene dikkat et. Zaten bu saatten sonra kilo artışı olacak. Sen dengeli beslen gerisi Allaha kalmış. Sağlıklı olsunlar da
Oglunubeklyenanne DiMe son haftalarda zaten haftada yarım kilo rahat alıyolar canım sıkıntı yapma daha kilo alır son haftalarında
Oglunubeklyenanne DiMe 41. Haftaya girdik son hafta 700 gram aldı oglum yemene dikkat et benege kilo aldıran şeyler ye
Zcarkit DiMe Gayet normal kilosu. Ne çok ne az , süt ve süt ürünleri, muz, kaşar fazlaca tüketirsen bikac hafta önden giderebilir bebeğin kilosu. Ama unu da unutmamak lazim ki genetik çok önemli bazen bunları tüketirsen bebisler minyon olabiliyor 🤗
DiMe Svcnvebebegi çok korktum valla öyle diyince cok tesekkür ederim insallah alırım o zaman bu saatten sonra cok tesekkür ederim
Serapguneylii DiMe sanırım her bebeğin bünyesi farklı oluyor yavrum, ben de en son gittiğimde 32+4 falandım yaklaşık 10 gün önce, 1650 gr dedi doktor hatta az buldu kilosunu, ama bence kimi bebek minyon tipli oluyor ne kadar uğraşsakda😊
Bernagokhan Serapguneylii benimde 32 haftam da 1600 gr dı doktorum 2 hafta geri dedi şuan 34.üz aldık mı bilmiyorım inşallah toparlarız
Pnrr06 DiMe bende 30+1 de gittim bebeğimin kilosu 1550 gr biraz eksik dedi doktor sonra ben dikkat ettim yoğurt,süt,sade soda,et,balık hapı tahin pekmez yedim 31+2 de 1800 gr olmuş 250 gr birden almış sizde dikkat edin alır inşallah
DiMe Bernagokhan ayy özür dilerim kafam iyice gitti 😂😂kusura bakma valla canım ya önemli olan suyu ve kalp atışları dedi ama ister istemez kafama takıldı