Mom092 Kızlar ya ben yeni basladim bu vitaminlere ferrum kan ilacımı sabah ac karna içiyorum ama yarim saat sonra bildiğiniz kan kusuyorum kırmızı su çıkıyor yani 😔 Sizdede oldumu boyle bisey
Smyrpd Mom092 canım ben decaviti kahvaltıdan hemen sonra içiyorum demir ilacımı da uyumadan hemen önce içiyorum, bi sıkıntı yaşamadım henüz denemeni tavsiye ederim
__birafitap__ Mom092 ben vitamin ve kan ilaçlarını kullanmıyorum gano excel kullanıyorum kan değerlerim ilaç içtiğim zamandan daha düzenli çıktı bıraktım ilaçları 💕
Deletedmom95 Mom092 iki ilaçta benim midemi çok bulandırdı. O yuzden bıraktık. Zaten kan sonuçlarım da güzel çıktı. Suan kullanmıyorum ikisini de
Mom092 Smyrpd bebegim bana kan ilacını sabah ac karna decaviti de aksam tok karna iciceksin dediler bende oyle yapiyorum ama bu kan ilacını icer icmez gidiyo yani bilmiyorum napicam doktoruma bi sorayim cuma günü gittigimde 🤷🏼♀️😔
ylmz34 Smyrpd decavit kahvaltıdan önce değil mi ya doktor bana kahvaltıdan önce dedi 36 haftalığım kaç aydır öyle kullanıyorum
Bbuse34 Mom092 canım bende ferrum kullanıyorum genelde doktorlar onu aç öneriyormuş ama benim doktorum yemekten iki saat sonra al demişti 3 aydır böyle kullanıyorum hiç bir sorun olmadı. Aç karnına alma bence
Mom092 __birafitap__ yaaa duydum onu canimm valla bide doguma kadar kullanicaksin dedi doktorum ben boyle giderse nasil kullanirim bide ictigim ilacin faydasini goremicem yani cikiyo yarim saat sonra
Matmazelilii __birafitap__ O nedir acaba bende decavit ve kan ilacı kullanıyorum ama zaten ilaç içemeyen biriyim midemi alt üst ediyor ikisi de bu dediğiniz iyiyse onu alayım
Mom092 __birafitap__ decavitte sorunum yok sadece ilk yutarken bi tadi geliyo agzima ama bu ferrum galiba yan etki yapti canim😔
__birafitap__ Mom092 canım doktoruna danış istersen sende bunu kullan acayip kilo da aldırdı bana ilaçlar 🥺 domtor etkisini görünce kendi de aldıydı 🤣🤣
Mom092 __birafitap__ gano excel bitkiseldi sanirim yanlis hatirlamiyosam ☺️ Valla ne iyi yapmissin bende kilo aldim baya yani suan 13+1 70 kilo ile hamile kalmistm suan 74 kiloyum🤦🏻♀️ Buda ilaclarin kilo aldirdiginin nen buyuk kanitidir 😂
Mom092 Deletedmom95 aslinda kan degerleri dusuk biride degilim kan ilacini neden verdi bilmiyorum bide tiroit ilacim var sabah ac karna onu iciyorum kan ilaci iciyorum icim disima cikiyor valla bende devam edemem boyle giderse kusmaktan bogazim yirtildi heralde o kdar aciyo ki🥺
__birafitap__ Mom092 evet kuzum bitkisel hücre yenileyici hap, çay ve sıcak çikolatasıni içiyorum faydaları zaten saymakla bitmiyor 💕
Deletedmom95 Mom092 doktorun la görüş canım değiştirir böyle kötü olup kullanmak insanı çok daha mahvediyor.. içesi gelmiyor valla sonra
RabiaMG Mom092 ferrum bende kullaniyorum bulanti olmamasi icin eczaci esime kahvaltidan 2 saat sonrada icebilir demis. Onemli olan 2 saat sut,peynir,yogurt,kahve,cay demir emilimini azaltacak seyler yiyip icmemek.
Ikimelekannesi67 Mom092 bana da dün yazıldı 1 er kere aldım daha ferrum sabah akşam ac karnına decavit günde 1 defa yarim saat önce yemeklerden. Şu an için bi etki görmedim inşallah sizin de düzelir
Smyrpd ylmz34 prospektüsünde kahvaltıdan sonra yazmışlar ama bilemedim 🤷🏼♀️ Bi sen de bak istersenn yanlış mı anımsadım acaba şuan bakamıyprum
Mom092 ylmz34 decaviti eczaci aksam tok yazdi canim bilmiyorum ki onuda soruyum gittigimde biseyler ters gibi bilmiyorum ilac konusunda
Kkaya0153 Ferrumu kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum. Ictikten 2 saat kadar da bisey yemiyorum. O zaman sıkıntı olmuyor.