Tgcycl Merhabalar uzun aradan sonra ben geldim yumurtlamayi 14. Gün gördüm. Yumurtlamanin 15. Günü adet günüm bugün henüz olmadım. Az önce idrar testi yaptım negatif sabah ilk idrarla yapmadım 🙄 acaba diyorum ?
Ezgi1990 Tgcycl ben artık idrar testlerine hiçi güvenmiyorum. Bence bekle biraz daha olamazsan kan verirsin. Ben de öyle yapıcam
ayse1205 Tgcycl dikkat et bende son üç aydır gecikiyodum herkes vücudun gebeliğe hazırlanıyo derken ben üçüncü ayın sonunda doktora gittim hormon testi yapıldı fsh yüksek geldi ve bu da erken menepoz demekmiş lütfen dikkat et doktoru ihmal etme
Tgcycl Maalesef yine adet oldum bir gün geciktim. Artık gerçekten tükendim bir yılı geçti sebepsiz interfilite her şeyim normal hormonlarim vs. İsyan etmiyorm ama bu imtihan gerçekten çok ağır
Sermec27 Tgcycl vazgecme canım rabbim bir gün güldürecek yüzümüzü biliyorsun beni kac yıldır neler cektiğimi bak senin daha 1 yıl olmuş sabredelim canım Allah büyük inşallah blr gün bizim de kucagımızı doldursun rabbim dualarım seninle 🤲