dilanabrinc Kızlar 2 aylık hamileyim fakat ailelere söylemedik 3 ayda cinsiyetini öğrendikten sonra söylemeyi düşünüyoruz hem cinsiyet partisi gibi bir şeyler yaparız masayı süslesem anlarlar sizce nasıl yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum 🙏🥰
Mimarhanim dilanabrinc ben üç aylıkken cinsiyetini öğrenemedim yalnız 😅 15+5 te gittim yine kesin bişey söylemedi 😂 18+6 oldum hala net bişey yok kız gibi diyor 😂😂 hevesini kırmak istemem ama kesin cinsiyet öğreneceğim diye sartlama kendini 🤗
Yaseminakkoyunk dilanabrinc canım 30 haftamdayım. Ve bebeğim doğru düzgün kendini göstermiyor 17. Haftadayken doktor kız dedi ama bir kez denildiği için inanmadım emin olamadım yani 30 haftalığım şimdi de kendini saklıyor yeri daraldığı içinde zor oluyor göremiyoruz kendini o şekilde bir şeye sabit tutma hamile oldugunu söyle bebeğin cinsiyeti kesinleşince de parti yaparsın 3 aylıkken öğrenilecek diye birşey yok maalesef ki 😏
Elmaveannesi dilanabrinc bizim 4. Ayimizda doktorumuz yuzde 99 dedi bi kagida yazdi cinsiyetini bende onu arkadasima verdim o da bize balon yatırdı. Masayi susledik pembe mavi balonlar aldik sarma sardim sigara boregi sardım rus salatasi acılı ezme yaptım bide pasta yaptırdık. Bizim ailelerimiz biliyodu ama cinsiyet partisi oldugunu.. sizde salonu susleyin herkes gelince salona alin o anda ayni anda ogrenmis olurlar
dilanabrinc Elmaveannesi çok güzel yapmışsın canım şöyle bir şey var bizim tek salonumuz var mecbur o odaya almam lazım masayı süslesem geldiklerinde ne diyeyim acaba sorarlar hayırdır ne süslemesi bu diye sizin görüntüler var mı
dilanabrinc Yaa şimdi ailelerimiz uzakta oturuyor bende şimdi söylesem 1 ay sonra cinsiyet partisini yapsam iki iş olmuş olur gelemezler diye düşündük
Mimarhanim dilanabrinc valla canım illa sürprizli bişey istiyorsan bebeği söyle cinsiyeti sonra söylersin. Pasta falan yaparsın bebekli falan 🤗 ayrıca 12. haftada söylenen cinsiyetin doğruluk payı %55 falan çünkü cinsel organ yeni oluşmaya başlıyor. 16.haftada %70 doğruluk payı var. Öğrensen bile 16.haftada netleşir 😅 en mantıklısı bebeği sürpriz şekilde söylemen
dilanabrinc Mimarhanim anladım canım bayram da gidebilirsek bayramda söyleyeceğiz.Siz devlete mi gidiyorsunuz kaç aylıksınız
Mimarhanim dilanabrinc hayır canım ben özele gidiyorum. 19+2 olduk bugün ama hala cinsiyet net belli değil 😂 kız gibi görüyorum dedi sadece
Arslaan_-_68 dilanabrinc ben öyle yaptım canım 3.5 ay kimseye demedm eşim bide ablam biliyordu cinsiyet öğrendim masa suslemedim ama perdeler tavan süsledim balonlar bide cinsiyet balonu güzel oldu sende bence güzel düşünmüşsün
dilanabrinc Gizemnaz_ yok canım aileden kimsenin haberi yok daha söylemedim nasıl söyleyeceğim diye düşünüyorum halen bulamadım bir şey🙈🥰
Arslaan_-_68 Gizemnaz_ aynen demedim 😃 bı ablam biliyordu oda onunla testi yaptım ilk olunca acemilik heyecan falan 😍🙈
Mimarhanim dilanabrinc Kahramanmaraş tayim canım, marash life diye bir hastaneye gidiyorum ☺️ sen hangi şehirdesin 👍🏻