Zekiye_79 İlk gebelikte hareketinin ne zaman hissettiniz Merhaba anneler ilk gebelikte zor hissedilir diyorlar çünkü İlk gebelik yaşayan Kişinin karın kası kuvvetli olurmuş o yüzden geç hissedermiş ama ikinci Gebeli olanlar erken hissedermiş ☺️
bburcu Zekiye_79 17.haftada hissettim 🥰 şimdi 21deyiz çok net artık hareketleri. Dün video bile yakaladım sağlam tekme yedim🙊
Papatya011 20 21 civarı hissettim ama çok küçük pıt pıt şeklinde bazen 4 5 gün hissetmiyordum 29 haftalık olduk daha 2 haftadır net hissetmeye başladım ☺
Zekiye_79 ecembugra53 bakalım ben de iki hafta sonra 16 haftalık olacağım hissedebileceğim mi acaba 😊
ecembugra53 Zekiye_79 hissedersin canım merak etme karın kasları ile alakalı 😊 zayıf biri işen daha rahat hissediyonn canım 😊 hissetim mi yazarsın canım
Zekiye_79 ecembugra53 maalesef hafif göbek vardı hamile olmadan önce ben geç hissederim o zaman 😂😂😂😂😂
Yasmnguull Zekiye_79 18. Haftamda hissettim hatta ultrasona girmiştim doktorum elini karnıma koydu o bile hissetti çok şaşırmıştı😌😌❤️
Mhtpctn Zekiye_79 17 haftada kasıklarım da hıssedıyordum boyle hafıf goz atar gıbı atıyodu bazen gene oyle hıssedıyorum ama asırı değil 19haftadayım