Zisanmery Benim çok halsizliğim oldugu için dışarı hiç çıkmak istemiyorum evdede sıkılıyorum ama yinede evde kalıyorum sizde nasıl durumlar?
minikmucizem1_ Zisanmery bende sıkıntıdan patliyorum yinede evden çıkmıyorum pek hastane ve arada market bu kadar 😁
Marazin_annesi Zisanmery bendede halsizlik var ama hergun çıkıp gezmek istiyorum malum sıcaklar dan fazla çıkamıyorum markete gdyrm anneme gidiyorum bazen🙈🤭
Yaman Zisanmery ben gezdim gep son haftam halada geziyorum sicak olmasa daha cok gezerim heralde sicaktan korkuyorum 🙈🙂
minikmucizem1_ Zisanmery sabret canm allahın izniyle ıyi olunca çıkarsın ıns bebislerimiz ıyi olsunlar yeter ki 😍
Zisanmery Marazin_annesi ben başka bi şehire evelndim ailem yzakta yapayalnızım annemi çok arıyorum şuan
Zisanmery balyanakoglum ah ah bend eçok arıyorum çok bi göcek bodrum tatili ama yok adamı bile zor görüyorum bazen
Dilara9 Zisanmery ay evet o dönemde insan cok cok yoruluyor halsiz oluyor bi ilk üc ay ve son ay zor benim icin bende simdi 35 haftalik hamileyim hep uyumak istiyorum 🙈🥰
Gulsevin balyanakoglum doğu görevimi mardinde yaptım. Aslen mersinliyim. Adanada okudum. Özetle memleketin en sıcak şehirlerinde yaşadım. Ama antalya gibisini asla görmedim. Dehşet verici bir sıcak var.