Papatyagelin Kızlar kıyafetleri dalan sabun tozu aldım onunla yıkıyacagım sizde beyaz renkli birmi yıkıyım makınemde bebek programı var onda 40 drc yeterlimidir. 😥
Merii33 Papatyagelin canım bende duru granül aldım aldım onunla yıkıcam renklilerim çok renkli olmadığı için hepsini bir yıkamayı düşünüyorum 40 derece 30dk program yeterli olur dedi tecrübeli arkadaşlarım 🙏
Happy46 Papatyagelin 30 derece daha iyi bence ben hepsini bir yıkıyorum bebeğin Kıyafetlerini 30 derecede yarım saat 2 aydır böyle unibaby sıvı kullanıyorum hiç leke bırakmıyor
Suleyigit Papatyagelin ben ayrı ayrı yıkadım hep 30 derecede 30 dakikalik programda uni baby aldım bende oda çok güzel kokuyor yumusacik yapıyor çamaşırları
ecembugra53 Papatyagelin bendev30 derece de 40 dakikalık program var hassa dalinin sıvı deterjanı onunla
Papatyagelin Merii33 30 derecede yıkadım karma yıkadım herhangi bısey olmadı tertemiz hepsi dalan sabun tozu gayet güzelmiş.
Papatyagelin Happy46 30 derecede yıkadım karma yıkadım herhangi bısey olmadı gayet güzel temiz oldu şuan kuruyorlar.
Merii33 Papatyagelin sağlıklı sıhhatli güzel günlerde giymek ve giydirmek nasip olur inşallah canım 🙏
Dildare Ben 60 derecede yıkadım bir de sabunun durulanmama durumu oluyormuş bu yüzden 2 kez sıkma yaptım