ilayy Susam24 Benimde son birkac haftadir kilo alimim durdu ne aliyorum ne veriyorum randevuma da daha var bilmiyorum acaba normal mi bu 🤷🏻♀️
Edizinannesii Susam24 ben 1 haftada 1 buçuk kilo almış insanım😂 böyle giderse en az 20 kilo alıp dogurcam 🤦♀️🤦♀️
minikbebeklerim Sabah ilk uyandığımda 55.8 çıkıyorum gece yatmadan önce 57.3. Gün içerisinde bu kadar fark ediyor olmasına gerçekten çok şaşırıyorum ama Farklı yerlerde de baktım kiloma hep aynı oluyor en az 1 kilo fark ediyor.
Smyrsrht minikbebeklerim sabah açsınız akşam tok yani tabi ki farkedecek sabah aç olmasanız dahi akşamla aynı olmaz gün içinde tükettiklerimiz kiloyu etkiler
Tstnptt ilayy bende aynı durumdayım ve tedirginim birazcık kaç haftalıksınız gram değişmiyor ya hep 57.4 alsak sıkıntı almasak sıkıntı 😣
ilayy Tstnptt Aynen öyle internette biraz baktım forumlara normal diyenlerde var biri yazmıştı bebeğim kilo almış ben almamışım kilom sabit filan ee bebek benim içimde tartı hiç değişmiyorsa bebek nasıl kilo alıyor kafamda deli sorular 🤓😁 ben 32+3 sen ne kadarlıksın cnm
Susam24 Naren1 ay maşallah valla ben boğazimi tutamiyorum ama 3 gunde 1 kilo alcak kadarda yemiyorum allah sonumu hayir etsin😀😀
tugbaayvaci 50 kg ile hamile kaldım 71 kg yum ama gören edem herkes hiç kg almamışsın diyor anlamadım 😂
aezgi ilayy ayy benimde en merak ettiğim bu aklım almıyor😂 kilolu kadınlara doktorlar diyet yaptırıyor anne zayıfıyor bebek kilo alıyor nasıl oluyor anlamadım😂👹
Tstnptt ilayy bnde 32+2 cnm demek ki bu haftalarda olabiliyo bnm bu hafta içi kontrolüm var inşallah kilo almıştır bebişim
Naren1 Susam24 ilerisini düşünüyorum açıkcası ağırlaşınca nasıl olur diye görüntü açısından değil Yani 🙃
tokgozss 4 aylık hamileyim 4 aydır aynı kilodayım 58. Ama henüz yeni iştahım açılmaya başladı ondan olduğunu düşünüyorum
Arslanmomy Susam24 hamilelikteki açlık başka bir şey de yok herhalde normalde baya uzun süre aç kalabilen biriyim ama hamilelikle bu sıfırlandı sanki sofra kalkmadan acikiyorum doyma hissi yok gibi doktor bile güldü yemek yerken acikiyorum dedim diye😅 yeme yeme diyo gelsen de onu bana anlat😅