Nurcnr12 Kızlar dün sabah nişanım geldi hafif sancılarım başladı 30 sn sürüyo ama düzenli değil hala da kahverengi leke geliyo tahmini doğum ne zamana olur gitsem mi hastaneye??
Berfin_kycn Nurcnr12 nişan geldikten sonra mutlaka git hastaneye açılma var mı yok mu bakar allah korusun bebeğinin kalp atışları zayıflasa farkına varmazsınz mutlaka git derim
Didialp Nurcnr12 benimde dün geldi dktorum hemen hastaneye çağrdı nst ye bağlandım ve açıklığıma baktılar eve geri geldim 1 parmak açıklığım varmış ve sancımda düzensizdi eve geldim sizde bi görünün isterseniz
Berfin_kycn Nurcnr12 ağrıların geçmiyorda duşa gir biraz suyun içinde otur sonra daha da artarsa 5-10 dkk squat yap ve hazırlan git doktora ❣️kaç haftalıksn bu arada
Nurcnr12 Berfin_kycn 38+4 canım 20 kere falan squat yaptm 20 dk suda oturdum bekliyorum 2. Bebeğim ilki suni sancıyla olmuştu
Angelada Kahverengi leke surekli mi geliyor ben de sarıyla karişik kahve akintim oldu nisan değildir dimi 21 haftalik
Nurcnr12 Kahverengi leke geliyo canım sürekli ağrım şiddetlendi gitcem şimdi hastaneye baksınlar Bi 15 gün önce 2 cm açıklığım vardı
Ecemyldz Dademin bendende nişan gbi bişey geldi de bembeyazdı anlayamadım çok gelmedi ama tırnak kadardı
Ecemyldz Nurcnr12 ayyy çok sevindim adına bebeğinizle sağlıklı huzurlu uzun ömürleriniz olsun inşallahh 😘🥰