Cemrebslyn Bebeğim adet tarihime göre 30+4haftalık ama bebeğin gelişimine göre ve kilosuna göre 2hafta önde gidiyor bu şeikilde olan arkadaşlarımız var mı aramızda.
Berfin_kycn Cemrebslyn ben değilim ama bildiğim kadarıyla öyle önden gitse erken zamanda sezeryan olunuyor
Linababy Cemrebslyn Benimde 2 hafta önde gidiyordu o haftalarda hatta baş çevresi 4 hafta öne geçmişti. O durumun erken doğum ile ilgisi yok. Sadece iri bi bebek olur demişti doktorum. Şuan 39. Haftamdayım toparladı gelişimi haftasıyla uyumlu yani
AysaRuzgar Cemrebslyn benimde iki hafta önden gidiyor. Bu doğum zamanını etkilemez sadece biraz tombiş olur.☺️
_mucizem_ Cemrebslyn ben canım hep 2 hafta önden gidiyorduk 38+0 mecburi sezeryan oldum 3450 gr 52 cm doğdu minik kuzum 💙 doktorum iyi ki daha çok bekleyip normale zorlamamışız dedi 🙈
Irmakkk21 Cemrebslyn bende 30+4 um ama 32 görünüyor hatta kafa çevresi 33 görünüyor şeker yüklemesi yaptım temiz ama cuma gel açlık tokluk yapalım dedi erken doğum riskim var benim
Haver45 Benimde hep 1 2 hafta önde gıdıyordu bu hafta kontrolümde 32+1 ken gıttım 35gozukuyor dedı ve mesafe kısalmış heran doğum olabılır erken doğum riskin var dedi hayırlısı olsun gününde sağ salim kucağımıza alalım🙏🏻