Fusun Eda2780 insallah boyle devam eder rahat bi hamilelik gecirirsiniz. Benim yeni yeni bulantilarim durdu
Gizemlimmio Eda2780 5.haftada başladı ama 8.haftada arttı iyice. 10+3 olduk hala mide bulantılarım devam ediyor. Kusmuyorum çok şükür neler okuyoruz burda onlara göre iyiyim de yine de bir garip ağız tadım yok hiç.
ek-istanbul Eda2780 karnım çıkınca başladı😂 38 haftalıgım hala tek belirtim karnım yoksa enerjim herşeyim çok şükür yerinde
Babyaren Haftadayım ara sıra kasıklarımda adet sancısı gibi bi sancı gelip gidiyo anlık oluyor genelde. Bi de belim çok ağrıyo geceleri özellikle onun dışında henüz birşey hissetmedim umarım hep böyle devam eder 🙏🏻☺️
icegul Eda2780 öğrendiğimde 4 haftalıktı. 5.haftada hemen başladı bulantılar. İlaç kullanıyorum hala malesef 😪Kasık ağrıları zaten adetimi beklerken vardı bi süre devam etti. Artık çok nadir oluyor. Şuan 9+4 üz 🥰
Rehile Benm göğüs hassasiyet uclarlndan anladım Adetden 5 gün önce Başkada belirtim yok ara sıra kasık ağrısı o kdrda olur 😁diyorum .5+3 haftadayız
Mammimammi Eda2780 olmuyor canım. Hiç belirtim yok. Öyle belirtisiz ki gebeliği ögreneli 1 hafta olmadı Bile 🙈
Serpil55 ilayy benimde aynı şekilde 6. Haftada başladı ne zaman biter acaba diyorum 12. Haftadan sonra biter herhalde diyordum ben ama 🙇♀️
ilayy Serpil55 Komple bitmiyor canım ne yazık ki ama belki senin ki biter tabi 🤷🏻♀️☺️ben 32 haftalığım ayda bir iki kere yine kusuyorum