A_C_04 Kızlar ya çok güzel bir duygu Allah banada nasip etti ya ne kadar şükretsem azdır 😍bugün 22+6 olduk sirt üstü uzanayım dedim normalde sadece elimi koyduğum zmn hissedebiliyordum ama dışarıdanda kızım tekmelecikce görebiliyorum artık çok mutluyummmmm 😎😎
Cicilibicili A_C_04 ayy en çok sabırsızlandığım şey biliyo musun🙈 şuan 15. Hafta oldum bi an önce hissedip hareketlerini gözlemlemek istiyorum 😍
Mihre A_C_04 Tarifsiz,muazzam bir duygu değil mi🥰 daha durun dışarıdan ayaklarını,dirseklerinide göreceksiniz.Ben tutup mıncıklıyordum resmen:) hepsini kaydedin,yavrunuza harika bir anı olacak😊
A_C_04 Cicilibicili ayyy cnm biliyorum senide senin ikindi değil mi? Yakında sende hissedip gözlemlersin bebişlerini😚😉
Bus_ak18 A_C_04 yok yok göbekle değil bebekle alakası var😍 benim göbiş kocaman bir vuruyor huylanıyorum
Ahsend49 A_C_04 bende kameraya alacak zaman anlıyor gibi nazlanıyor minik prensesim😂 video zamanı duruyor videodan sonra hareletleniyor. Birde Demir ve kan ilacım var ikisi bir ilaç onu içtikten 10 15 dk sonra aşırı hareketleniyor acaba neden bişey falan etki etmiyordur inş zararlı olarak 🤷🏼♀️
A_C_04 Bus_ak18 😂ne güzel valla bnm biraz bol giysem hiç belli olmıycak hamile olduğum biraz çıksın istiyorum bn ya
Cicilibicili A_C_04 ikiz başlayıp teke düşmüştü kuzum benimki doğru hatırlıyosun ☺️ Valla heyecanla sabırsızlıklaa bekliyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallahh 🥰
A_C_04 Ahsend49 yok ya korkma kötü etki yapmaz o ilaçlar. Bnmkide babası elini koyduğu zmn nazlanıyor atmıyor ama kameraya almayı başardım gayet iyi cıktı tekmecikler🤗akşam babasına göstermek için sabırsızlanıyorum 😊
Burcu_yildiz_0 Ahsend49 canım ben 37 haftalığım benimde hala tam kamerayı açınca duruyor kapatınca oynuyor bir türlü çekemiyorum 😏
A_C_04 Mihre kaydettik bile😄cidden ayağı felan da görünüyor mu ilerki haftalarda bunu bilmiyordum 🤔☺bunuda görürsem mutluluktan uçarım heralde
Zeyyno_ A_C_04 Ayy benmde en çok hissetmek istediğim şey ilk bebişim az kalfı bize de İnşallah hissederiz 🤗💜
Asyaaydin A_C_04 ben 25 haftaya girdim hala dışardan hissedemiyorum hareketlerini ama benim karnım çok az çıkmış acaba o yuzdenmi
A_C_04 Asyaaydin Bilmiyorum cnm benmde çok az göbeğim var ama bugün gördüm sende sirt üstü yat gözlemle hemen 😊