Biirbukeet Kızlar 1 buçuk aylık hamileyim erkek hissediyorum siz daha önce hislerinizde yanıldınızmı ?
MehtapAhmet Biirbukeet Bende rüya görerek öğrendim gebeliğimi hep erkekhissettim kız ismi dahi düşünmedim erkek denildi 17 haftamdayım değişmezse erkek 🥰 Benceannelere doğuyor ama yanılanda çok 😂 Hayırlısı olsun inşallah
Camurcu Biirbukeet bende hep öğrendiğimden beri erkek hissediyorum 12 haftalıkKen gittim erkeğe benziyor dedi ama bida geldiğinde tam net bisiy söylerim dedi bida gitmeyi dört gözle bekliyorum 😊
annee27 Valla o islerde hissetmek olmuyor canim bende kiz hissettim cin takvimi asermelerim ruyam heosi kizdi ilk bebegim erkekti onun tam tersi seyler yasadim kesin kiz ddm 11 haftalikkn doktormda kiz buyuk ihtimal ddm ama oglusum olacak 😂
Gamzemesee annee27 ayy bende bi kizim var ilk bamileligimn tam tersi seyler yasiyorum erkektir dye ona tutunuyodum .cin takvimi ramzi nub falan hep kiz dyo ama bakalm ne cikicak 1 hafta sonra randevum var
Merve_seda annee27 benimde aynen öyle canım ilkim kız ikincisi hep erkek hissediyordum aşermelerde değişik ama ikinci kızım olacak
Caglanuroney Biirbukeet bende hep kız hissediyodum ama oğlum olucak 🥰 sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Srhtzlyh Biirbukeet ben ilk başta kız hissediyordum şuandada erkek hissediyorum rüyamdada erkek gördüm. Ayın 23ünde gidicem bakalım ne diycek🤗
Epifenomen Biirbukeet ben de erkek hissediyordum, tüüüüüüm teorilerde erkek çıkıyordu, herkes bana erkek rüyası gördü amaa minnoş bir prensesim olacak Allahın izniyle 😍😍 Allah gönlünüze göre hayırlısını versin
Begm Ben oğlumda hissettim erkek oldu kızımda hissettim kız oldu şuan gene 9+3 hamileyim ve erkek hissediyorum bakalım ne olacak
Begm Rüyalar da terse çıkıyor oğlumda kızım olduğunu gördüm oğlum oldu kızımda ise oğlum oluyordu kızım oldu şuan gene kızım oluyor görüyorum bakalım Allah hayrli evlat eylesin ❤️🤗
Babyy1S Biirbukeet cevrem herkes tahminler falan kız dedi ben erkek hissediyrm dedim sonuç erkek yanılmadm hislerime 💙
Berfin_kycn Biirbukeet bende erkek hissediyordum bütün teorilerde de erkek çıktı herkes erkek dedi bel ağrılarm çoktu ama prensesim geliyor😍❣️🥰