Kkbraaa Merhaba kızlar. Mom vital DHA kullanan var mı aranızda? 19+1 gunluk hamileyim.Bende mide bulantısı yapıyor. Sizlerde yan etkisi oldu mu?
Bcsahat Kkbraaa doktorum benim decavit i mom vital plus la değiştirdi biz de 19. Haftanın içindeyiz 🌸 içerken iğrenç bi tat bırakıyor ağzımda 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Merdgn Kkbraaa Ben hala kullanıyorum. Bir dönem mide yanması çoktu ama geçti o da. Bi yan etki yaşamadım.
Aysiscim Kkbraaa canım ben o ilacı ne zaman içsem hemen ardından çıkardım. Hamileliğimin belalı vitamini🙄 doktoruma söyledim artık ocean mummy’e geçtim çok rahatım
Kkbraaa Bcsahat evet çok kötü kokuyor 13 gündür kullanıyorum 2 kez kusturdu artık stres olmaya başladım içerken 😔
Merdgn Kkbraaa Sanırım ya. Başta tat koku olarak benim de midemi bulandırdı biraz ama çok uzun sürmedi. Umarım rahatlarsınız 😊
Kkbraaa Aysiscim Paket bitince ben de degistirecegim heralde canım. Korkuyla içiyorum her gün stres yaptı artık
askanne10 Aysiscim arkadaşlar ben bu vitamin almayı düşünüyorum ama içinde tam hangi vitamin var bana yazar mısınız
Aysiscim Kkbraaa ben paketi bile bitiremedim canım. Eşim hatta inanmadı abartıyorsun psikolojik olarak iğrenmişsin bir kere falan dedi. Sonra o içti nasıl olsa vitamin diye onun da midesi bulandı. Krill yağı var sanırım o çok ağır geliyor☺️