Bus_ak18 Bu başlığı açmasam eksik kalırdım❤ Günler su misaliymiş gerçekten burada hep okuyodum 8 10. Haftalarda zaman geçmiyordu ahh bi geçse diyodum. Şimdi ise 25+6 yızz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin🧡
Eceunverkanra Bus_ak18 Benim de 102 kaldı :) Rabbim sağ salim kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersin inşallah amin 🙏🏻
Rabia30-Adem Bus_ak18 ayyy inanmıyorum ya seni hep burada görüyordum ne çabuk zaman geçmiş ya 😁 darısı bizim başımıza inşallah 🤲🤗
Bus_ak18 imrangulll evet çok bi farkımız yok canım umarım burada doğum postları açmakda nasip olur hepimize😊
Bus_ak18 Eceunverkanra hemen hemen aynıyız artık doğum hikayelerimizi paylaşmak da nasip olur inşallah😍
Bus_ak18 Rabia30-Adem yaaa demi ben bile inanamıyorum kuzum ya😊 çok şükür rabbime gerçekten darısıı sizlere. Siz kaç oldunuz 🙈
Bus_ak18 ecembugra53 yaaa darısı sana kuzum çok bi aramız yok zaten ama nasıl gidiyor sizde durumlar😍
Fatovebebegi Bus_ak18 bende dün açmıştım yasasın 99 diye 😁hadi az kaldı sağlıkla gelsin bebislerimiz 🥰
ecembugra53 Bus_ak18 iyi gidiyor cok şükür canımmya 😊😍 saol canım bende oğlusumu bekliyorum canım Saglıkla gelsinler inş hepsi RABBİM HAYIRLI EVLAT EYLESİN ONLARI 🤲🏻🧿💙
Fatovebebegi Bus_ak18 cinsiyeti ne sizin benim oglusum olucak bide kızım var çok şükür 1 yaşında yani 14. Ayına girecek
Rarslanca1 Bus_ak18 çok var daha sizin ya rabbim tez kavuştursun kuzucuklaar 🙏🏻 Benim son 27 gün kaldı ❤️
Bus_ak18 Rarslanca1 çokkk var ama hemencik geçiyomuş canım ya. Seninki bitmiş 😊 sağlıkla kucağınq alırsın inşallah