Duru999 Ezgi-ceren ay tesekkur ederim. Mutlaka sorucam. Allah razi olsun. Evet sekil degisdiriyor agri bazen adet sancisi gibi bazen cok hafif. Allah yardimcimiz olsun amin
Duru999 SenaSrts evet son 1 haftadir terlik giymedim. Ve gece sicak oldugu icin ayaklarimi su falan serpdim . Demek birazda usutmusum(. Icimi rahatlatdiniz. Allah razi olsun cox tesekkur ederim🤲
Duru999 DerinAy ne kadarda dogru soylediniz. Kendimi agriya odakladim hep dusundum. Agrimasa bile belki agriyorda diye dusune dusune agri geldi resmen. Allah razi olsun bilgileriniz icin cox tesekkur ederim.
Duru999 Mina00 dun gece resmen ruyam kanli bicakliydi😅 o kadar korkdum ki agliyarak uyandim. Psikolojik kendimizi cok yoruyoruz. Allahin izniyle Sag salim kucagmiza alalim
Mina00 Duru999 canim eşinle ilişki yaşıyor musun bazen bu da şancı yapıyormuş bana yasak ama belki size değildir merak ettim
Minnakyavru Duru999 kabak çekirdeği çok faydalı kramplar için magnezyum en çok onda var ben öyle rahatladım
Mrvgnr Benmde 27+3 sanki adet oluyorum öyle sancım varki kaç kere gittim doktora hiçbişey yok şükür herşey yolunda ama sancı geçmiyor. Büyüyo diye diyor herkes ama insan tedirgin oluyor
Tazeanne-96 Duru999 canım ben magnezyuma başladım doktor verdi . Yine çok yürürssm ayaklarım ağrıyor ama önceki kadar değil . Doktoruna söyle magnezyum yazsın sana soda da sade soda olacak bilgin olsun .