FrdCn Kızlar 18+4 olduk. Birkaç sabah sağ kasığımdaki ağrı sebebiyle uyanıyorum. Sizde de oluyor mu? Geceleri bilinçsiz uyumaktan korkuyorum kollayamıyorum sanırım 😔
Tatlisannedilekk FrdCn bacağının arasına yastık koyup uyumayı dene cnm daha rahat edersin😉nerdeyse hamileliğinin sonuna kadar kasık ağrın olcak, adet döneminse ondan da ağrın olabilir ve artık rahim büyüyor bebek büyüyor ağrının olması normal
Bcsahat FrdCn ben de 19. Haftanın içindeyim geçenlerde böyle kasıklarımda ağrı baskı tarzı bi şey hissettim ama uykudan uyandıracak şiddette değil gün içinde hissettim ertesi gün yoktu. Doktora söylediğimde Ertesi güne kalmadıysa sorun yok olabilir demişti ama uykudan uyandıracak kadar şiddetliyse muhakkak doktorunuza danışın 🌸
Neslihankk FrdCn bendede aynı şikayet var kuzum 18 haftalığim hic geçmeyen kasik agrım var idrar tahlili istedi doktorum idrar yolu enfeksiyonu varmış sonucları doktora daha göstermedim ilaç tedavisi yapicak büyük ihtimalle internetten araştırdığımda enfeksiyondan kaynaklı kasik ağrısı olucağını soyluyo sende doktoruna danış mutlaka 🙏
FrdCn Bcsahat uykudan uyandıracak kadar oluyor ama uzun süre sürmüyor 1 saat te geçiyor gün içerisinde hafif oluyor