ikibebekannesi Marly21 benim donmedi o yüzden sezaryen oldum zorunlu 😳Sancım vardı suyum geldi açılmam oldu ama yine de dönmedi o yüzden doktora gitmeden anlamak zor olabilir
Nurikraa Marly21 ben 35+5 haftalık geneyim ilk gebeliğim cuma günü doktora gittim kontrolde gitmeden 2 gün önceden sol kalçamda bi ağrı bir ağrı bütün yük sol kalçamda gibiydi dedim kesin döndü aşağıya indi kontrole gidince de doktorum söyledi dönmüş baş aşağı ağırlık kalkana karsiklarina daha çok biner dedi ve gogusumle karnım arasında boşluk az da olsa arttı aşağıya indiği için 🐣zaten bide ayaklarının yukarda olduğu belli yukarıya her yerden vuruyor 😁🤣
DilekBodurr Marly21 tekmelerinden anlarsın mesanene vuruşlar varsa vajinanda vuruşlar varsa aşağıdadır ayakları benim bi ara öyleydi mesela. 20. Haftalarda sonra döndü 26 da karnımın üst bölgelerinde hissettim
Betim Marly21 hareketleri kasıklarında ise anlaşılır . Her başı döndüğünde baskı yapıyor tuvalet ihtiyacı oluyor ☺️☺️
Minikfasulyem26 Marly21 anca tekmelerinden anlayabilirsin yukardan mi yoksa kasiktan mi vuruyo. Ama ayaklarini ayirt ediyo olman lazm tabi
ElifOncul Benim tersken kasik agrilarim coktu, sonra birden kasik agrilarim gecti. Oyle tahmin etmistim sonra dr a gidince dondugunu ogrendim
Ligerba Ben dönmediğini hep anlıyordum oğlumda sol göğsümün altında kafası vardı elimle tutunca hissederdim karnım küçükdü. Nitekim dönmedi ve sezaryen olmuştum 😂 kayınvalideme tuttururdum bak kafası burda dönmedi diye yok yok sana öyle geliyor şartlama kendini sezaryene normal doğumu düşün derdi sanki ben şartlıyodum kendimi 😂
Papatya011 Kızlar , ya başı yukarda ya ayağı yukarda mı oluyor? sanki benimki hep yan yatıs pozisyonunda sağ tarafımda göbek deliği hizasında kafası, sol tarafta ayakları var gibi hissediyorum benim gibi olan var mı
Nefesinannesi1 Papatya011 evet benimde göbek deliği ve etrafinda oluyo genelde kafası tekmelerini assagida hissediyorum hep benimde dönmediği için persembe günü sezeryanla doğumum var eğer zamanın varsa masajla döndürme teknikleri var yapan kadınlar var biraz riskli iyi yapan birisi olmasi lazim
Bvzzz Papatya011 bende hep solda hissediyorum tekme ve hareketlerini ama yanda durabilirmiş çocuk belki öyledir doktor birşwy demedi dahaa 29haftadayım
Nefesinannesi1 Papatya011 masaji bu aralar yaptirabilirsin normalde doktora kalsa 39 haftaya kadar bekleyip dönmeyince sezeryana alalim diyecektir
Papatya011 Bvzzz bende aynı şekilde en çok solda hareket oluyor galiba ayakları orda , sağ tarafta da genelde toplanıyor sağ ve orta kısımda sertlik oluyor diyorum kafası burası galiba diye yani bizimde yan duruyor
Bvzzz Papatya011 bende merak edip dün internetten okumuştum tekmeleri nerede ise onun tam karşısında sırtı vardır diyordu bu durumda yan oluyor ama daha haftamız erken dönecekte olabilir doktora sormak lazım 😊
Papatya011 Bvzzz aynen şuan çok sıkıntı etmiyorum ama 32 33 ten sonra hala dönmezse o zaman stres baslar 😄