Wonderanne Açılmayı hızlandırmak için ne yapmalıyım? Çok yavaş ilerliyor. Nstde bebek hareketlerinde sıkıntı yok. Doktorum da normal doğum olmaz sezaryen yapalım demedi. Bugün suniyle ikinci günüm olacak. Sizler sancı çekerken ne yaptınız?
Dmrasln Wonderanne Allah yardımcın olsun canım benim acilmam da ilerlemiyo bana da muhtemelen suni verecekler kendi sancim gelmezse 😞 cok tedirginim suni sancidan cok zorluyo mu seni
Mihrimah41 Wonderanne bütün gün plates topundaydım. Sancı geldikçe zıpladım. Yatağa tutunup çömeldim, ebeyle yere eğilip hareketler yaptım ama hepsi sancı esnasında yapılmalı en sıkıntılı tarafı da o zaten. 3 tane aralıklarla da rahmi yumuşatmak açılmayı saağlamak için iğne yapmışlardı
yba Hurma ye bol bol. Merdiven in çık, pilates topu varsa yuvarlak ve m harfi çiz bol bol öyle egzersiz yap. Sıcak su da açılmayı kolaylaştırıyormuş. İmkanın varsa onu da değerlendir.
Dmrasln Wonderanne Evet biliyorum daha doğuramadın mi sorusundan bıktım sanki bizim elimizde de biz beceremiyoruz😑
Sumeyye17 Wonderanne dus al squart yap canim insallah ilerler rabbim.kolaylik versin inşirah oku bol bol rabbiyessir oku
Wonderanne miniginannesi1 teklif ettiler de ben son ana kadar denemek istedim açılma olmadı sancılar da beni benden aldı sorunlu sezaryen oldum
Sumeyye17 Wonderanne Wonderanne gerçekten nasip meselesi hayırlısı neyse o olsun demek lazım rabbim geçmiş etsin inşallah anne bebek iyi olun canım
miniginannesi1 Wonderanne kıyamam ya olsun kuzum hayırlısı ile kucağına aldın ya önemli olan o Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🥰
Wonderanne miniginannesi1 amin insaAllah darısı sizin başınıza kolay güzel ve hayırlı doğumlarimiz olsun insaAllah
Alyali Persembeden beri suni sanci aldim ama ilerleme yok canimdan can gitti sanki banada sezeryan yapicaklar artik sali günü dedi dr bebek iyi dedi acaba cokmu agrili oluyor sezeryan
Wonderanne Alyali vallax kuzum daha uyuşukluk geçmedi bugün saat 1e geliyordu ameliyata alındım akşam 9da kaldıracaklar yazarım yine sana deneyimlerimi
Alyali Rabbim saglicakla büyütmeye nasip etsin insallah Allahim acılarını göstermesin bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin❤️🌸
Asparya Wonderanne Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun. 🥰 Tecrübelerini okumayı sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah çok hızlı iyileşirsin bir an önce ayaklanırsın kolaylıkla. 💚