Miracali_ Sağ kalçammmm çok ağrıyor belimede vuruyor bazen Kızlar yürümekte zorlanıyorum yatınca sağa sola dönünce mahfoluyooorum nezaman geçecek bu ağrı geçmesi için ne yapmalıyım. 26 haftalık 🤰🏿 hamileyim 🙄
Kuzeymiraa Miracali_ magnezyum kullanın doktorunuza söyleyin o ağrılar genelde ağırlık merkezinin değişmesinden veya magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor 😊
Gunsss Miracali_ benim de solda aynı şekilde😔 doktorum magnezyum vermişti gebeliğin başlarında ağrın olduğunda içersin diye 3 gün ondan içtim geçti gibi çok şükür 🙏🙏
yigitalpinannesi40 20 haftalığız ama biraz hareket edeyim iş yapayım hemen sol kalçamdan vuruyor ağrı ne hareket edebiliyorum neden yürüyüp yatıp kalkabiliyorum önümüzdeki hafta kontrolüm var doktora soracağım ben de
A_ys6604 yigitalpinannesi40 ayyy ayni beni anlatmış sin… Daha 17 haftalıgiz ama aynı durumdayim senle ne olck böyle
yigitalpinannesi40 A_ys6604 Valla bilmiyorum canım iş yapmaya korkuyorum inan ki yine ağrım olacak diye ama mecburen yapıyorum
A_ys6604 yigitalpinannesi40 valla bende öyle bırak işi sırtımı belimi desteklemeden bir dk dik oturamiyorm acı çekip dakika da 40 şekle giriyorum magnezyum da kullanıyorum ama bilmiyorum bende
yigitalpinannesi40 A_ys6604 Maden suyu da içebilirsin canım oda magnezyum için iyi geliyor ben günlük bir tane içmeye çalışıyorum
Rubeyyihal Benim o ağrı 33 haftalıkken mi ne başladı galiba şuan 37 nin sonlarındayım hala devam ediyor doktor gövdesini sola yaslamış dedi bana artık ağırlaştın olur o kadar dedi doğuma kadar devam işte bakalım 🤭
SevilayBayram Miracali_ bndede oldu 3 hafta falan. Artk doktora dedim. Magnezyum verdi. Kullanmaya başladım 4-5 günde geçti. Ama 2 hafta falan kullandım ilacı