Mevaninannesi21 Selam arkadaşlar birşey danışmak istiyorum sizlere. Özel hastanelerde muayeneden sonra 10 gün içinde ücretsiz kontrol hakkımız oluyor ya o 10 güne haftasonları dahil mi yoksa 10 iş günü mü acaba ?
Naimeismail001 Mevaninannesi21 hafta sonu da sayıyorlar canım bende öle olmuştu yani 11 gün de ücret alıyorlar
Deletedmom399 Mevaninannesi21 Doktorun muayene ettiği bütün günler dahil canim. Hafta ici veya hafta sonu olması farketmiyor😊
Ozdmrkbraa Mevaninannesi21 iş günü canım yani benim gittiğim hastane de 15 gün kontrol süresi iş günü olarak söyledi doktorum ama hastaneye göre değişir mi bilmiyorum
Star25 Mevaninannesi21 malesef dahil ama sonuç göstermek için gideceksen tekrar randevu almana gerek yok
Mlk0334 ek-istanbul canim benim hastanedeki sekreter 10 gun boyunca istersen 3 defa gel hep ucretsiz demisti yani istersen her gun on gun boyunc kontrol diye randevu aciyoruz diye ama her hastane farkli olabilir arayip sormanda fayda var
ek-istanbul Mlk0334 teşekkür ederim yarın sorayım inş benimde öyledir hastane çünkü artık daha sık gidiyorum 38 haftalıgım suyum sınırda