dilayusuf12 kedilervekaranfil canım bende göğüslerinde ağrı karnimda adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ve sertleşme gibi tuhaf birşey oluyor
Duygu_pb dilayusuf12 valla benim 9 gün kala evde idrar testinde pozitif çıkmıştı ama en sağlıklısı adet geciktikten sonra yapılan test
baby0615 dilayusuf12 ben reglime 5 gün kala beta hcg 88 ile öğrendim. Doktorum 1 günlük döllenme bile olsa kandan anlarız dedi.
sophia Adete kac gun kaldigi onemli degildir, yumurtlamadan kac gun gectigi onemli. Adete 9 gun kala imkansiz
nurseliny Tugceksl bende aynı durumdayım, 2 çıktı 🙄 … hatta üşütmüş hissediyorum karnım sıksık ağrıyo
_Mother_ nurseliny canım yaa birşey soracam bende gebelik belirtilerinin bir kısmı var ama korunuyoruz prezervatif kullanıpta gebe kalan duydun mu hiç bu mümkün mü acaba
nurseliny MSeda-91 başka belirtilerinizde varmıydı her ay adet döneminden farklı olarak 🤗 Allahım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin 🌹🤲🏻
Merakliana dilayusuf12 canım ilişkiden 10 gün snra idrarda çıkıyor. Ne zmn hamile kaldıgına baglı. Ben adetime 4 gün kala hamile kaldm mesela
nurseliny _Mother_ evet çevremde bunu yaşayan bikaç kişi vardı. Rabbim gönlüne göre versin ama inşallah.hayırlısıyla
_Mother_ nurseliny hmm anladım Amin inşallah anne olmak çok istiyorum ama daha şuan olmaz ilaç kullanıyorum 20 günüm kaldı tabi rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏 sizinde gönlünüze göre versin sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤗
_Mother_ nurseliny yok hayır canım daha reglıma var o yüzden kafam rahat da ne bileyim biraz şüphelendim
zohreeeee AATozarr mrb benimde adetime 9 gun var test yaptim silik cikti sizde test yapmismiydiniz? Kandan once?
AATozarr zohreeeee Hemde 3 tane yaptım ilki bozuktur sedim sonra bi daha bi daha derken hepsinde de silik çizgi çıktı öyle gidip kan verdim hala testler bozuktur diye🙈🤣
zohreeeee AATozarr ne guzel😍sag salim kucagina alirsin inshallah.Ama ben bir soruda soruyum bu kadar erken bilinmesi mumkunmu yani? Flo diye bi program var orda 7 temmuz gozukuyo hamile kalma yuksekligi 6 gune olmazki yani bilmiyorum
AATozarr zohreeeee O mümkünlük şu an beni emiyor teyzesi 🥰 4 ay oldu o mucizeyi kucağıma alalı darısı tüm isteyenlere İNŞALLAH🤲 Yani ben hiç ihtimal vermemiştim düşün 😉
sophia dilayusuf12 iliski ne zaman olursa olsum spermle yumurta yumurtlama olunca birlesir dollenme olur. Yumurtlama tarihin onemli, iliski degil. Yine de sen bilirsin 😆
Merakliana dilayusuf12 tatlım eger 6 temmuzsa diyelm hamile kaldgm gün cıkmaz üstünden 10 gün gecmesi lazm ama öncesnde kaldysan cıkar