RuzgarsMommy Karnimi yağlarken göğüslerimi de yagliyorum daha catlamadi kurumadi hiç Doğum dan önce ve sonra gümüş kapak kullanicam yara olmasın diye. Kreme gerek kalmaz diye umuyorum. Doğal içerikli mustela göğüs kremi var lanolin içermeyen.
RuzgarsMommy ek-istanbul 6 7 ay sürdüm valla zeytinyağ süper Ama bence sen göğüs icin gümüş kalkan da yak vaktin yaklaşıyor iyi gelir canım
Mircet ek-istanbul ayva çekirdeklerini az miktarda suya koyup bi gece beklettikten sonra jole gibi bir kıvam alıyor zeytinyağıyla karıştırıp sürebilirsiniz faydasını gördüm göğüslerim daha 25 te çatlamaya başladı sütyen atlet değsin bile istemiyordum 32 deyim baya toparlandı
Mircet __birafitap__ yeni doğanların ağzı pamukçuk oluyor derler ya yara gibi onada iyi geliyormuş bu karbonat şeyi
Mircet ek-istanbul susam yağı kakao yağı hindistan cevizi yağı zeytinyağı bunlarıda karıştırıp sürüyorum bu mevsimde ayvayı nerden bulcaz derseniz 😂
rodin123 ek-istanbul ben bebek emiyor sağlıklı olmaz diye almadım doğuma girdim çıktım sütüm geç geldi damarların acilana kadar canım çıktı o esnada biri bana lansinoh krem verdi sürdüm geçti çocuk kan yutuyor canım o kadar da yaniyordu yani ağrıyordu kullandim geçti p
Yarenrima Ben ilk bebeğimde doktorun tavsiye ettiği kremi almıştım adını hatırlamıyorum mavi renkli Bi kremdi. Hiç faydasını görmedim üstüne Bi de mastit oldum 2 kez acillik oldum ateşten. Sonra kuzenim tahinin üstünde biriken yağı sürmemi önerdi. İlk kullanmada bile çok faydasını gördüm. Hem doğal bişey emzirmeden önce temizlemeye gerek kalmıyo. Şimdi 36 haftalık hamileyim yine biriktirdim tahin yağı. Tabi bünyeye göre de değişiklik gösterebilir herşey herkese iyi gelmeyebilir. Ama bana çok iyi geldi