Kurtum Selamun aleyküm kızlar. Üstüne görerek hamile kaldıysan bebeğin erkek olacak diye birşey duydum. Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. 😘
Lamelif Kurtum ben gördüm hemde iki ay adet zamanlarımda kanama oldu şu an 12 haftalığım ama cinsiyet belli değil. Bana da söylediler ama bilmiyorum ne kadar doğru 😁
XyveAnnesi Kurtum Allah gönlünüze göre versin inşallah,sizde kız istiyormuşsunuz😄 sağlık afiyetle inşallah hayırlı evlat olsunlar😊
Kurtum GkeCanKaran işte bilenler söylesin ben gördüm erkek veya gördüm ama kız diye için rahatlar ben kız istiyorum ☺☺
Kurtum GkeCanKaran aynen başta hayırlı sağlıklı olsun ama herkes o kadar çok kız tahmininde bulundu ki buna alıştım bende aksi olursa resmen şok olurum ☺
Kurtum XyveAnnesi ayy işte beklediğim cevap geldi 🤣 çok şükür. Demek ki üstüne görmenin cinsiyetle bi ilgisi yok. Çok teşekkür ederim. Darısı bana ve gönlünden tüm kız geçirenlere inşAllah 😘💋
Kurtum XyveAnnesi MaşAllah kız berekettir ne güzel 😘 ama tabiki erkeğin yeri de ayrı. Çok heyecanluyım bi öğrenseydim cinsiyeti iyiydi 🤪
liya Kurtum aleyküm selam cnm aynen olabilir ben erken kesildim adetten kız bebek❤ bekliyorum komşum ise üstüne gördü erkek doğurdu💙 hayırlı olsun evladın🤲🏻
deletedmom41 Deryaglmser aynen ya bütün yazıları biri de sormamış ki bu ne demek diye okudum. Çok fransız kaldım Türkçem karıştı..
Kurtum Deryaglmser canım hamileyken adet zamanına denk gelen bi kanaman oluyo. Hatta çoğu insan bunu adet sanıyo ama daha kısa sürüyo ve damla damla oluyo. Bu bebeğin rahim içine yerleşmesinden kaynaklanan kanama. Yerleşme kanaması yani. Herkeste olmuyo bazı kadınlarda oluyo. Halk arasında da bu duruma üzerine görme deniliyo
Kurtum deletedmom41 deletedmom41 Deryaglmser @Cancan deryaya açıkladım canlarım oradan okuyabilirsiniz💋