Diana 8 buçuk aylık kızım var ve hamile olduğumu tatile çıktığımızda rahatsızlandım öyle öğrendim çok heyecanlı ve bir o kadar korkuyorum şuan 5 haftalık hamileyim
Sevilayyy Diana kızım 2yasinda bende 33haftaligim biran once dogsun nolacaksa olsun diyorum cok zorluyo beni 🤦♀️
Oozzee Diana 18 aylık oğlum var, ben de 21+4 hamileyim. Korkma, bütüüün karmaşa bi kaç senede hallolacak diye düşün. Hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla gelsin.
Fatovebebegi Diana hayırlı olsun kızım 7 aylıkken olgusuma hamile kalmışım suan 25. Haftadayım hiç korkmuyorum tmm zor olucak ama zaten annelik butunuyle zor degilmi her dönemi okul donemi öğretme dönemi evlendirme dönemi o yüzden hiç korkmuyorum o yüzden korkmayın şimdiden korkarsanız yapamazsınız terettutte kalmayın hiç yapicam diyin başarın hem ikisi de küçük beraber buyur iki zorluğu birden atlaticaz ne güzel
nazeninhanim Diana sonra rahatlayacaksın beraber büyüyecekler . Korkma kendini pozitif olarak hazırla negatif düşünme
Diana Oozzee teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Diana Fatovebebegi emziriyor musun kafama en çok takılan bu emzirme konusu doktorum emzir dedi çevremdekiler zehirler diyor
Fatovebebegi Diana bence üç arkadaşım var öyle olan şimdi birinci. Çocuğu okula yazdırdın onun zorluğunu atlattın tam rahata erdin hep bi daha çocuk bu daha zor arkadasım anlatıyor bi elimde çanta bi elimde kızım bi elimde 1 yaşında oğlum gergin böyle okula gidiyorum çok zorlanıyorum diyor iyiki senin üst üste oldu diyorlar diğerinin ikizi var diğer oğlu 3 e gidiyor hem ikizler hem ders nasıl zor
Fatovebebegi Diana he benim 5 aylıkken gitti şutum o zamanda hamile değildim ben uç doktora da sordun ver dedi kesme dedi sizde kesmeyin çevreyi boşverin doktor ne diyor kesme emzir benim Doktorum da sordu emziriyormusun maalesef dedim he devam etseydin kesme dicemdim dedi yanı emzirin zaten 20. Haftaya kadar devam diyor sürekli soruyor nasıl gidiyor diye
Diana Diana emzirmiyorum hiç halim yok ve tansiyonum sürekli düşük olduğu için halsiz düşüyorum bir iki defa da ishal oldu korktum kestim
Elifnaz34 Diana benimde 2. Çocuğum oğlum 2,5 yaşında çok yaramaz bide tam konuşmuyor 25 haftalikta hamileyim çok zorlanicam ama beraber büyümeleri daha iyi
kbrMEVA Diana bende 15 aylık kızım var 10 haftalık hamileyim zor geçiyor ama kızım aşırı konuşkan hareketli artık bazen kızımın sesine tahammül. Edemiyorum varmi benimle aynı durumu paylasan
Fatovebebegi kbrMEVA bende uğraşıyorum kızım konuşsun diye 🙄çok şükür sağlık sorunu yok biseyler öğretiyim diye acaba hamilelik psikolojisi ile mi dayanamiyorsunuz daha gebelikte yeni ilerleyince ne yapacaksınız
Fatovebebegi kbrMEVA bence dışarı çıkın biraz kafa dağıtmaya ihtiyacınız var gibi sanki hava alın iyi gelir size
kbrMEVA Fatovebebegi o kadar çok ihtiyacım varki bir yerlere gitmeye kafa dağıtmaya kafa dengi arkadaşlara ama yok maalesef bir senedir fransada Yaşıyorum alışamadım dil. Bilmiyorum yol bilmiyorum zor bura geldiğimden belli bir yere gidemedik
Fatovebebegi kbrMEVA ayyy seni çok iyi anlıyorum bide esin sürekli çalışırsa benim ki gibi iyice tek kalırsın bende tek geziyorum ne yapayım kafayı yerim yoksa zaten 60 günlük bi pandamı atlattık hep evdeydik kızımla şimdi hergun dışardayım he arkadaslarıma gitmiyorum tek geziyorum 😁 sey yapabilirsin dil kılavuzu al kendine evinin navigasyonunu çıkar kaybolurum diye çık gez vadelerde felan illa bi Türk ile karşılaşırsınız belki komşu olursun
kbrMEVA Fatovebebegi sadece pazara markete bu kadar eltim var arada ona gidiyorum oda iki senedir burda öle yani çocuk var diye dil kursuna gidemedim zaten öle işte Allah büyük bakalim
Fatovebebegi kbrMEVA eltiniz varsa daha ne istiyorsunuz bide iyi geçiniyorsanız ne güzel benim kimsem yok bi arkadaşlarım var onlar da hep benim onlara gitmemi bekliyorlar eee yoruldum artık kimseye gitmiyorum sun onlar bana gelsin diyorum gelmiyorlarsa kendileri bilirler bende kızımla takılıyorum onla geziyorum evde dil eğitimi almanızı tavsiye ederim internetten ihtiyaç duyduğunuz kelimeleri cümleleri öğrenin