Buselensi Ya bi gün karnımı deşecek gibi bi gün ben dürttükce anca oynuyo neden böyle oluyo anlamıyorum insan korkuyo ya bişey oldu olacak diye ara ara tepiyo bu aralar normalde daha cok oynaması lazım değilmi
Ozqe_tolqa Buselensi bizde bugün 35+1 benm kızımda az hareket ediyor ama bnce normal yerleri daralıyor çünkü rahat hareket edemiyorlardır
kocak_57 Buselensi aynen yeri daralıyor ondan olabilir bende böyle bir sorun yok ama sende takip et 10 sefer hareket ederse sıkıntı yok demişti doktorum
Deebg Buselensi bende 36+3 üm azaldı hareketleri anca ben dürttükçe hareket ediyor yeri daraldı diye böyle oluyor sanırsam içimi bu şekilde ferahlatmaya çalışıyorum
Buselensi kocak_57 10 tane edıyo da 2 gün önce falan karnım acımıştı resmen vurmasından dün le bugun daha az
Buselensi kocak_57 ay inşallah kilodandır ya en son 32 de ölçmüşlerdi 2150ydi perşembe 36 olcak o zaman ölcekler
Buselensi Deebg ben doktora gidicem perşembe 36 olmuş olcaz o zamana soraryım bi belki dogru düşünüyoruzdur kuzu
Buselensi Baharmert ay valla 2 gun once karnımı deliyodu şimdi hiiiç hali yokmuş gibi nazlı nazlı ben vurdukca tepki veriyo
Huysuzcivciv Buselensi bende 34+6 yim aynı şeyi bende yaşıyorum birgün hıc durmuyor ne zaman uyucakk diyorum canımı bile acıtıyor bugunde karnıma biraz vurunca anca hareket ediyor korkutuyorlar bizi
Buselensi Huysuzcivciv ay evet hele bazen sabahları karnım aç oluyo ya bi bakıyorum küçüvük kalmış karnım bide hareket edemeyince ay kalbime iniyo resmen işimiz nasıl zor anlatamam 😂😂
Buselensi Ozqe_tolqa amin amin inşallah biran çnce gecer de zman bi bakmışız kucagımızda uyuyolar ❣️❣️
Buselensi Ozqe_tolqa valla babası tuana teyzesi balım istedi tuana balım koycaz inşallah bi tane kız kardeşim var başka kardeşim yok ondan kıyamadım onada onun dediğide olsun istedim sen ne koycaksın 🙂
Buselensi Barkoddg ay sorma bugun yine aynı dürttükçe arada vuruyo perşembe randevum olmasa çıkcam gitcem doktora valla meraktan ölüyorum
annee27 Buselensi canim belki gece oynuyordur benim.oyle gece uyku tutmadi bikac kez baktim sabaha karsi 4 gbi harektli gunduzleri cok dgl anladgm.kadariyla uykusuz geceler beni bekliyor 😓😂
Buselensi annee27 ay yok normalde kaynanamlara gidince bizimki karnımı deşecek gibi oluyo istemeyerek gidiyorum stresli oluyorum ondan mı acaba annemlerdeyken zorla hareket ettiriyorum kendı evimden uzağım doguma geldım ankaraya