neslihan0558 Merhaba hanımlar , kahverengi akıntı ve kasık ağrısı olması gebeliğin 5-6. Haftasında normal mi ?
minikcasper neslihan0558 benim oldu 8. Hafta biterken canım. Doktoru aradık ama benden pıhtılaşmış parça geldi küçük. İğne yaptırdı o gün bana ertrsi günde çağırdı hap verdi kesede kanama olmuş. Sonra düzeldi derken 12. Haftada gene kahverengi gelmeye başladı en son kırmızı oldu gene iğne ve hap devam canım. Ama doktoruna haber ver ulaşabilirsen ona göre müdahale ediyolar. Hala hapı kullanıyorum 13. Haftamdayım.
adaveannesi_ neslihan0558 implantasyon kanaması. Bebeğinin tutunduğunun müjdecisi olabilir, iyice araştır :)
neso_ neslihan0558 benimde olmuştu öyle akıntım ama doktor normal demişti hiçbir ilaç vermemişti kardeşiminde oldu ona ilaç başladı mesela ama herkeste oluyor sanırım o haftalarda ablamdada olmuştu çünkü
Aslihan2 Bende aynı 6.haftaya yeni girdim kahve akıntım oluyo arada progestan kullaniyorum ama sanirim hicbir kârı olmuyor 😔
neslihan0558 Aslihan2 doktora gittiniz mi , ben daha gitmedim ama böyle sürekli yatıyorum 9 aylık hamile gibi . Çok sinir bozucu hep bir korku oluyor
Aslihan2 neslihan0558 gittim evet igne yaptı yolladı dusuk.riskin var dedi kalp.atisi olmadığı için fazla birsey yapmiyolar bende sürekli yatiyorum ve yatmaktan belim ağrıyo artık hem ilac hem yatis ama yine arada lekelenmeye devam ediyorum😔 Allaha bıraktım artık elden baska bisey gelmiyo
neslihan0558 Aslihan2 stres yapmamaya çalış İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeğimizi . Bende az önce yürüdüm biraz kasık ağrım geçti ama leke yine geldi . Herşey Allahtan ona teslimiz 😞
neslihan0558 Aslihan2 bende Pazartesi gideceğim bakalım bana ne diyecek doktor çok merak ediyorum. Polip olduğu için rahim duvarında normalde gebe kalamazsın kalsan bile tutanamaz bebek demişti doktor .
neslihan0558 minikcasper bu durum bütün hamilelerde yaygın olan bişey galiba , Allah yardımcın olsun . Ben daha yen öğrendim hamile olduğumu Pazartesi gidicem
minikcasper neslihan0558 genel olarak olabiliyomuş doktorum yenilen yiyecekler ranyasyon hava şartları ve annenin yapısından vb sebeplerden olabiliyo bu durum bebek iyi şükürler olsun ki 💜
neslihan0558 neso_ merhaba adaşım , bakalım Pazartesi günü doktor bana ne diyecek bugün daha iyiyim çok şükür akıntım da yok ağrımda