Minnoskss 3+3 haftalik gebeyim doktorum dusuk onleyici hap versi mide agrisi yapti bende 3 gundur yemek yiyemyrm bugun acile gitti doktor mide surubu verdi hala midem cok agriyor napa bilirm ilk hamilelin hersey kullanmak istmyrm yardm edin lutfen 😣
Minnoskss Aysenurtsr doktorum dusuk onleyici hap verdi o yapiyor boyle agri bide evt cok erkekn ogrendik bekliyorduk cnku daha 1 haftalikken ogrendm 😍
Minnoskss Aysenurtsr valla canm olms gliba ben surekli evde test yapyrdm bi gun yapm dedim 2 cizgi ckti 2nci cizgi cok az belliydi ertesi gun hemn doktora gittim kan testi verdim 1 haftalik hamilesin daha cok yeni dedi
Minnoskss delettdmom66 kesem gozukuyor canm ama bir tek şeyi anlamdm doktra gecn hafta kntrole gittim onumzdeki persembe gel o zman kalp atisinida duyarsin dedi
Esa Bende 4 haftalıkken öğrenmiştim folik asit harici bir şey verilmemişti erken gebelik demişti herhangi bir şey olursa üzülme senden kaynaklı olmaz demişti hareket ya da ilişki kısıtlamasıda yapmamıştık sana düşük riski mi var dedi