Murat Afşin Turhan
cnaninci spinal yapılıyor pandemi yüzünden eğer başka sorununuz yoksa dr söyler durumunuza göre ben spinal oldum ameliyat inanılmaz rahattı anestezi 3. De tuttu ama acımıyor başta uyuşmamış gibi hissediyosunuz ben ayak parmaklarım oynuyo dedim anestezi geldi bacaklarıma dokundu belimin üst tarafına dokundu üst taraf hissediyor açıyor belden aşağınız dokunma hissi var ama acı yok inanın çok rahattı bebeğin çıkış anı inanılmaz bişey size getiriyor öptürüyorlar sonra bebek bakım odasına hemşireler falan çok ilgili ameliyatta dr umdan allah razi olsun ben tüplerimi de bağlattim miyom vardı almiycam demisti onuda almış eski ameliyat yerlerimde sorunlu yerleri düzeltmiş. Benim sonrası çok agrım oldu 2 saat kadar oda yapılan işlem çok ondan ağrı kesici yapılıyor rahim toparlasın diye serum takılıyor aslında ağrının nedeni bu bebeğim sağlıklı 2 saat sancıya değerdi
Vijdan allah razı olsun benimde son 20 günüm inşallah ikinci çocugum bi sıkıntımız yok şükür ama pandemi işte ne olcak nasıl olcak kararsız kaldık.ama hep şehir hastanesine gittim ve çok memnunum.inşallah doğumda orada olucam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.biz tayınciyiz kimsemiz de yok o nedenle komşum kalacak yanımda bir gece mi yatırıyorlar? sonrasında baş agrısı vs.. oldu mu? sonrasında oda ya kaç dk sonra çıkartıyorlar? bebegği ne zaman getiriyorlar birde sonrasında oda da hemşireler falan geliyor mu ilgilenmeye falan?
cnaninci rica ederim iki tarafa da aynı şeyi yazmış olabilirm ben odaya çıktıktan belli süre sonra getiriyorlar bebeği 1 saat kadar falan genel kontroller aşıları falan yapılıyormuş. Refakatçi sizinle birlikte giriyor değişim yok sezeryanda hangi saatte doğuma alindilarsa 48 saat sonra aynı saatte cikiyosunuz 2 gün yani 3 de ameliyata gitmiştim 4 de odadaydım 2 gün sonra 4 de çıktım baba sadece akşam ziyaretçi saatinde sizi ve bebeği 10 dk görebiliyor malesef oda pandemi yüzünden
Vijdan Ziyaretçi kabul ediyorlarmı baba dışında
EbrarBulut hayır alinmiyor