Rukiyetokel Dogansinem Google usg değerleri yaz haftasına karşılık değerler çıkıyor senin bebişin değerleri normal haftasına göre bakabilirsin internetten tabi doktorum bilgi verse seni telaşa sokmasa güzel olurdu 👍😉
Dogansinem Ehnr detayliyi ayri bi hastanede yaptiridm kendi doktorum deil ama anca randevu aldim gidecem gosterecem de ben simdiden merk ediyorum
Dogansinem Sevcandumaan detayliyi ayri bi hastanede yaptiridm kendi doktorum deil ama anca randevu aldim gidecem gosterecem de ben simdiden merk ediyorum
bseymakgezer Bpd kafa çevresi yani 23 hafta 6 gün ile uyumlu Ac karın çevresi 24 hafta ile uyumlu fl kalça diz arası uzunluk 23 hafta 6 gün ile uyumlu son adet tarihinize göre uyumlu ise uyumludur
Dogansinem -Minnaklarin-annesi- ciddimisin😊daha kagidi kendi dr gostermedim anca randevu alabildim ama hersey de normal dedi deyatlidaki doktor
Deletedmom399 Dogansinem hafta ve günleri uyumlu canim ama mm olan değerler neye gore iyi kötü onu biz bilemeyiz. Butun ölçümler olması gerken gibi demek ki haftası uyumlu ama en doğrusunu doktorun bilir.
kedilervekaranfil Dogansinem Ultrason kağıdında bu değerlerin karşısında hangi haftayla uyumlu olduğu da yazıyor
Birhemsire_anne kedilervekaranfil evet 4.30 yazması lazm normalde 43 yazınca araya nokta koymaymca öyls sordm uyluk kemği değeridir ortalama 7 ile çarpılır boy bulunur
Birhemsire_anne Dogansinem cmm 4.3 olması gerek değer nokta olmadıgı icn sordım uyluk kemği değeri normal gayet iyi yNi
Dogansinem -Minnaklarin-annesi- allah razi olsun peki kilosundan anlarmisiniz rica etsem ilk gebeligim pandemi yüzünden randevuyu gec verebiliyolar boyunu soylemiseniz kesin kilosunuda bilirisnz🙏😅 ama bugun 25 hafta olduk