Öncelikle herkese merhabaaaa taze anne olarak yazıyorum. Acaba yazarmıyım diye çok düşündüm ve yazmaya karar verdim. Ben bol önerili doğum hikayelerini okumayı çok severdim o yüzden bende yaşadıklarımdan edindiğim şeyleri sizlerle paylaşmak istedim 😊😊 Hİkayeme geçicek olursam , son haftamdaki doktor kontrolümde bebişin suyu bittiği için acil sezaryene alındım halbuki hep normal doğum olarak düşünmüştüm ve sezaryen benim için açıkçası hayal kırıklığı olmuştu🤭 çok çokkk rahat bi hamilelik yaşadım onu da es geçmeyeyim 🙏🏻 Çok uzun tutmak istemiyorum bu yüzden hemen önerilerime geçiceğim.
📍Mutlaka depend yanınızda olsun çok kurtarıcı oldu.
📍Ben pijama hiç kullanmadım elbise şeklinde pijamalar götürdüm ve çok daha kullanışlı oldu.
📍Mutlaka doğumdan 1 ay önce göğüs kremlerinize başlayın bence , ben başlamama rağmen göğüslerim yara oldu umarım tez zamanda geçer çünkü çok zor 😢
📍Ben göğüs pompası almıştım iyi ki de almışım çünkü göğüs uçlarım olmasına rağmen bebiş alamadı ve yara oldu bir göğüsüm şişti hemen sağdık ateşini aldık çok şükür şuan iyi.
📍Klişe olucak ama bolll bolll uyuyun çünkü uyuyamıyorsunuz😅
📍İlk kalkış evet zor ama kendinizi kasmayın daha kolay olucaktır ve hemşireleri mutlaka dinleyin. Yürüdükçe daha iyi olacaksınız zaten 😊
📍Bol bol zıbın , müslin , penye battaniye alın çok işinize yarıyacak çok kullanıcaksınız.
Aklıma gelenler bunlar sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
Umarım işinize yarar bilgiler vermişimdir.
Herkes bebişlerini sağlıkla kucağına alır inşallah🙏🏻💙